Press "Enter" to skip to content

Rasturnare de situatie in cazul fetei de 15 ani batute cu biciul de tanarul de 19 ani. Ce sustine victima

O adolescenta insarcinata in luna a cincea, din judetul Suceava, a fost batuta cu biciul de barbatul cu care se afla intr-o relatie .

Se pare ca filmarea a fost facuta chiar de mama victimei, care nu a intervenit in scandal. Fata de 15 ani este agresata cu biciul, fara sa se poata apara, iar apoi este asezata in genunchi. Barbatul continua apoi sa o loveasca cu pumnii.

Tanarul de 19 ani, din Horodnic de Sus, judetul Suceava, filmat cand isi loveste cu biciul iubita in varsta de 15 ani, insarcinata, a fost retinut, sambata, si acuzat de violenta in familie si act sexual cu un minor, chiar daca fata si mama ei au negat incidentul si au declarat ca totul a fost o gluma, relateaza digi24.ro

„Urmare a activitatilor desfasurate in cursul acestei zile in speta privind minora de 15 ani insarcinata care a fost agresata de concubinul de 19 ani, in ciuda incercarilor acesteia si a mamei sale de a-l exonera de raspundere pe agresor, la ora 21:00 (sambata – n.r.) politistii au dispus retinerea pentru 24 de ore a barbatului pentru violenta in familie si act sexual cu un minor”, au transmis reprezentantii Politiei Suceava.

Politistii si procurorii vor cere arestarea preventiva a tanarului.

„Ei (victima si agresorul – n.r.) sustin ca filmarea ar fi din data de 15 ianuarie 2020, ca ar fi fost facuta in joaca si ca este o razbunare a fostului concubin al mamei minorei”, a spus Ionut Epureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Suceava.

Politistii au contactat si reprezentantii Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului pentru a demara o ancheta sociala.

Nici fata si nici mama, care locuiesc in casa agresorului, nu au vrut sa depuna plangere impotriva acestuia.

Incidentul s-a petrecut in localitatea Horodnic de Sus. Politistii s-au autosesizat in acest caz si au deschis un dosar penal pentru violenta in familie, loviri si alte violente, dar si pentru act sexual cu un minor.

Directia pentru Protectia Copilului a anuntat, de asemenea, ca luni va trimite o echipa de asistenti sociali in localitate in incercarea de a o convinge pe fata sa se mute intr-un centru de asistenta maternala.

Acest caz atrage atentia asupra mai multor fenomene din Romania. Suntem tara cu cele mai multe mame minore din Europa. In plus, femeile se tem sa depuna plangeri impotriva celor care le abuzeaza, in lipsa unor legi mai aspre. O lege care ar putea salva multe femei aflate in aceasta situatie si care prevede introducerea bratarilor electronice de supraveghere asteapta de trei ani votul parlamentarilor.

Comments are closed.