METEO: Cum va fi VREMEA in luna martie. ANM anunta temperaturi neobisnuite pana pe 16 martie

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza meteo pentru perioada 17 februarie – 16 martie 2020, meteorologii anuntand temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei.

Potrivit meteorologilor ANM, temperaturile vor fi mai ridicate decat normalul periodei in fiecare dintre cele patru saptamani, pentru care a fost realizata prognoza meteo, in timp ce cantitatea de precipitatii va fi deficitara.

Cum va fi vremea in saptamana 17- 24 februarie 2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestui interval la nivelul intregii tari, cu o abatere termica pozitiva mai accentuata in nord-estul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi deficitar in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile vestice si nord-vestice. Exceptie vor face regiunile din sud-vestul tarii, unde cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Cum va fi vremea in saptamana 24 februarie – 02 martie 2020

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru acest interval in toate regiunile, dar mai ales in cele estice si sud-estice.

Citeste si articolul   Raluca Podea îi face praf pe Brigitte Sfăt și Florin Pastramă: “O babă obsedată şi un agramat obsedat”

Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta saptamana vor fi in general deficitare in regiunile sudice si sud-estice si apropiate de cele normale ale perioadei in rest.

Cum va fi vremea in saptamana 02 – 09 martie 2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru acest interval, pe intreg teritoriul Romaniei.

Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari.

Cum va fi vremea in saptamana 9 – 16 martie 2020

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice aceste perioade, in toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi in general deficitar in jumatatea vestica a teritoriului si apropiat de cele normal pentru acest interval in rest, potrivit stirileprotv.ro