Press "Enter" to skip to content

Romanul suspect de coronavirus, momente de groaza: „Am primit amenintari pe internet, ca ies din spital si ma …

Romanul care a trait timp de 24 de ore groaza crezand ca ar putea avea coronavirus rupe tacerea. Barbatul, care a ingrijit bolnavi de gripa noua in Germania si care a inceput sa se simta rau in timp ce se afla la rude, in Caras Severin, vorbeste in premiera despre clipele in care a stat in izolare, asteptand rezultatul analizelor.

Tanarul spune ca, initial, medicii nu l-au luat in serios, insa lucrurile s-au schimbat cand si-au dat seama de pericol.

Ceea ce este cu adevarat socant este faptul ca la scurt timp dupa ce s-a aflat de cazul lui au aparut si mesajele de amenintare.

„Eram convins ca am doar o raceala. Stiam ca nu am, dar am zis sa fac si testul acela spre siguranta mea si a celor din jur. Cum am simtit primele simptome am venit la spital. Nu am aceasta boala si nu am avut niciun simptom pana sambata.

Duminica am fost la ski pe munte si probabil acolo a fost mai rece, am baut rece probabil si de aceea m-a durut gatul si am avut febra. A doua zi am mers la spital. Prima data nu s-a luat nicio masura, nu m-au luat in serios (…) Cand am ajuns aici, in Timisoara am fost foarte bine tratat, cu masuri de protectie de 100%.

Am primit ameninţări pe internet, comentarii foarte jignitoare şi foarte urâte de la toţi, că ies din spital şi mă omoară ei, că ar trebui să fiu incarcerat, dacă eram în alte vremuri eram condamnat la moarte”, a povestit tânărul care a fost suspect de coronavirus, pentru cei de la Antena3.

Într-un comunicat oficial al celor de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” se arată faptul că tânărul a fost confirmat ca fiind nepurtător de coronavirus și că, cel mai probabil, a fost vorba doar despre o infecție de sezon, scrie a1.ro

Comments are closed.