Press "Enter" to skip to content

Revedere emotionanta! Cum au ractionat baietii Antoniei cand s-au intalnit cu surioara lor, Maya, care s-a intors in Romania

Momente extrem de fericite pentru Antonia, dupa ce a asteptat mult timp ca fiica ei, Maya sa vina in Romania, visul i-a devenit realitate. Cu toate ca micuta este doar in vizita la mama ei, artista este in culmea fericirii. In timpul petrecut in tara, artista isi rasfata fiica, cele doua au fost impreuna la un salon de infrumusetare.

Bucurie mare pentru Antonia, cantareata si-a adus fetita in Romania. In vila de jumatate de milion de euro a Antoniei si a lui Alex Velea, Maya are camera ei pregatita exact asa cum si-a dorit. In timpul petrecut in Romania, artista isi rasfata fiica si se vede ca este extrem de fericita. Cele doua au fost impreuna la un salon de infrumusetare de lux unde au petrecut clipe de vis.

Din cauza divortului complicat prin care a trecut Antonia, baietii lui Alex Velea au primit numele fostului ei sot, Catellano. La inceputul anului, Alex Velea spunea ca lucrurile sunt pe cale sa se rezolve.

copiii Antoniei

Dupa despartirea de Vincenzo Castellano, Maya, care acum are 10 ani, a ramas in grija bunicilor, in Italia. Antonia se lupta in instanta de peste 7 ani cu fostul sot pentru custodia micutei. Cu toate ca procesul nu s-a finalizat, Maya vine in vizita la mama sa care a marturisit ca s-ar bucura ca fiica ei sa stea mai mult timp in Romania.

Comments are closed.