Press "Enter" to skip to content

O femeie i-a donat patronului ei un rinichi. Ce i-a oferit acesta, in semn de recunostinta

Prietenia a fost dusa la un alt nivel in Statele Unite. Patronul unei retele de saloane de infrumusetare, care avea nevoie urgenta de un transplant de rinichi, a primit ajutor de la prietena pe care o stia de 20 de ani.

Drept rasplata, barbatul i-a facut cadou salonul la care femeia era manager.

Barbatul, care ani de zile a fost dependent de dializa, zambeste din nou.

„Acum pot sa alerg din nou, pot sa ies la plimbare cu cainii mei din nou”, spune acesta.

Ajutorul a venit de la o prietena foarte buna, care este si managerul unuia dintre saloanele de infrumusetare pe care omul le detine.

Acia Williams, donatoare: „Dumnezeu mi-a spus in acel moment ca eu sunt donatorul”.

Potrivit testelor, cei doi erau compatibili, asa ca a urmat operatia de transplant. Interventia a decurs fara probleme.

„I-am darut lui rinichiul de aur si am pastrat pentru mine rinichiul aurit, asa i-am spus, si o sa fie bine”, a declarat Alicia.

Pentru amandoi a fost nevoie de o perioada de recuperare, iar mama si sora barbatului le-au fost de mare ajutor in tot acest timp. Cand inca era pe patul de spital, femeia a primit o veste la care nu se astepta si care i-a schimbat viata.

Acia Williams, donatoare: „S-a uitat la mine de pe canapea si a zis: “OK, pregateste-te pentru ca iti voi da salonul”. Iar eu am ramas…”.

Acia Williams, donatoare: „Este un fel de: “Nu iti pot multumi indeajuns”. Pentru ca tu mi-ai dat viata, dar putem incepe si cu tine, sa iti transformi visul in realitate, de a avea propriul salon”.

Acum, cei doi prieteni se pregatesc sa redeschida salonul la care femeia era manager. Insa va avea o noua infatisare si un nou patron, potrivit stirileprotv.ro

Comments are closed.