Press "Enter" to skip to content

Mirela Vaida, revoltata dupa ce echipa „Acces Direct” a fost atacata in Blagesti. Mesaj dur pentru fostul nas al Vulpitei

Situatie halucinanta la „Acces Direct”. In timpul unei transmisiuni din Blagesti, echipa emisiunii a fost atacata de un vecin recalcitrant si in stare de ebrietate, care, pus pe harta, a reusit sa sperie reporterul si sa o enerveze pe Mirela Vaida. Prezentatoarea a avut un mesaj dur pentru autoritati, care nu au facut nimic ca sa intervina in cazul barbatului.

La Blagesti, Vaslui, oamenii s-au saturat de scandalul Vulpita si Viorel. Gigel, un vecin al familiei Stegaru, s-a suparat atat de tare incat, baut bine, a sarit pe mama lui Viorel si pe reporterul „Acces Direct”. Dupa ce a fost gonit, s-a urcat la volan si a inceput sa claxoneze minute in sir.

Mirela Vaida, mesaj dur pentru autoritati

Mai multi sateni, instigati de furia lui Gigel, au sarit pe echipa „Acces Direct” si au rupt cablurile de alimentare ale lampilor din casa. Ulterior, au intervenit si niste echipaje de Politie, insa inainte de aceasta interventie, Mirela Vaida a taiat in carne vie. N-a scapat nici fostul nas al Vulpitei, acuzat ca ar fi violat-o.

„V-as intreba si eu, Politia din Blagesti sau de pe langa Barlad, de ce nu ati facut ceva daca acesti doi soti au venit sa reclame un viol? Poate chiar era o tentativa de viol. De ce? De ce nasul fuge si nu-l gasim pe nicaieri si numai nasa iese pe la poarta si ne spune vrute si nevrute? Daca e nevinovat, sa iasa si sa spuna: domne, nu este adevarat! Dar pana aici, domnule primar. (…) Ce vina au colegii astia ai mei?”, a fost o parte din mesajul dur al Mirelei Vaida., potrivit spynews.ro

Comments are closed.