Rasturnare de situatie dupa bataia primita de Daniela Crudu! Ce s-a intamplat de fapt cu iubitul ei!

Iubitul bataus al Danielei Crudu nu va mai ajunge luni la audieri. Barbatul de origine croata trebuia sa se prezinte la sectia de politie pentru a da explicatii despre incident, insa din cauza faptului ca vedeta nu a depus plangere, acesta nu trebuie sa mai vina. De asemenea, Daniela Crudu a obtinut un ordin de protectie de 5 zile in urma declaratiilor date de pe patul de spital, chiar daca nu a depus plangere impotriva agresorului.

Daniela Crudu a fost batuta de iubitul sau, un milionar croat. Cruduta a sesizat politia, duminica, la ora 5:30. Vedeta a refuzat pana acum sa depuna plangere impotriva agresorului.

Politia confirma ca iubitul a batut-o pe Daniela Crudu

“La data de 09 februarie a.c., in jurul orei 5:30, Sectia 25 Politie a fost sesizata prin apel 112 de catre o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul ca este agresata fizic de iubitul ei. Politistii sositi la fata locului, au luat legatura cu persoana vatamata care si-a rezervat dreptul de a depune plangere la acel moment”, informeaza Politia Capitalei.

Citeste si articolul   Cea mai trista zi pentru Romania

Intre timp, surse din ancheta sustin ca scandalul a inceput de la niste mesaje. Fosta asistenta se pare ca il insela pe croat, acesta vazand-o atunci cand conversa cu un alt barbat. Croatul ar fi luat foc si ar fi lovit-o violent pe Cruduta. Bruneta a ajuns de urgenta la spital cu nasul spart, traumatism cranio-facial si o entorsa la glezna, potrivit romaniatv.net