„Daca o bateam, nu mai iesea din spital”. Ce i-a transmis iubitul croat, fostei asistente TV, Daniela Crudu

Iubitul Danielei Crudu i-a transmis un mesaj fostei asistente TV.

Sora si tatal Danielei Crudu au facut primele declaratii dupa ce bruneta a fost batuta de iubit! Vezi vum se simte vedeta.

„Ea spune ca nu stie de ce. Eu banuiesc ca a fost din cauza geloziei, toata lumea voia sa vina la ea, sa faca poze impruena la club. Lui sigur nu i-a placut treaba asta si nu a inteles. Asta e parerea mea, Daniela mi-a spus ca nu a fost absolut nimic….erau la semafor si, deodata, a inceput sa o loveasca”, a povestit sora Danielei Crudu.

Fosta asistenta TV nu vrea sa depuna plangere penala impotriva iubitului bataus. In schimb, Daniela a cerut un ordin de restrictie, temandu-se pentru siguranta sa.

„Daniela nu vrea sa-i faca rau. Doar sa plece si sa o lase in pace, atata tot.”

In momentul in care iubitul Danielei Crudu a ajuns in casa vedetei sa isi stranga lucrurile, Ana era si ea acolo. Cei doi au avut un schimb de replici scurt.

Citeste si articolul   Reactia Google dupa amenda de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii

„Mi-a spus ca, daca Daniela are nevoie de ceva, sa-l sune. Lui nu i se pare grava situatia, a zis ca daca ar fi batut-o, nu mai iesea din spital”, a dezvaluit Ana, sora Danielei Crudu.

Duminica, Daniela Crudu a sunat la 112, in jurul orei 5.30, spunand ca a fost data afara din casa si batuta de iubitul ei de origine croata.

Vedeta a fost dusa la Spitalul Universitar din Capitala si ulterior mutata la un alt spital pentru o interventie chirurgicala la nas, deorece a suferit un traumatism cranio-facial, scrie a1.ro