Ce se intampla in aceste momente cu Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de catre iubit

Dupa ce a fost victima agresiunii fizice din partea iubitului, Daniela Crudu se pare ca a fost externata din spital, iar in aceste momente se afla in locuinta tatalui sau.

Daniela Crudu trece prin momente greu de imaginat. Fosta asistenta TV a fost batuta cu bestialitate de catre barbatul cu care credea ca traieste o adevarata poveste de dragoste.

Dupa ce a ajuns la spital cu rani destul de serioase, se pare ca, potrivit Antena Stars, Daniela Crudu a fost externata, iar in aceste momente se afla in locuinta tatalui sau acolo unde in continuare primeste ingrijiri medicale, dar si unde se poate odihni dupa incidentul prin care a trecut.

Vedeta va avea nevoie de cateva zile de repaus, iar ulterior va iesi si va acorda primele declaratii referitoare la ceea ce s-a intamplat, de fapt, intre ea si iubitul sau si care au fost motivele pentru care s-a ajuns la bataie.

Politia in continuare cerceteaza acest caz, dar Daniela Crudu nu a depus plangere impotriva barbatului pe motivul de a nu-i face probleme.

Citeste si articolul   Zeci de oameni la o slujba religioasa in Galati. Politia i-a amendat pe organizatori

“Probabil ii este mila si nu vrea sa ii creeze probleme. Stiti cum e Daniela, are grija de toata lumea sa fie bine. Daniela a fost externata, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la fata si la picioare cred ca de cand a mers fara pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat si vanat si nasul umflat, vanat si putin fisurat. Trebuie sa mergem la doctorul ei”, a povestit Ana Crudu, sora acesteia.

Iubitul vedetei s-a intors la locuinta unde locuia cu aceasta pentru a-si lua hainele si bagajele, iar pentru ca s-a emis un ordin de restrictie pe numele lui, acesta a fost nevoit sa fie escortat de catre politisti, potrivit spynews.ro