Press "Enter" to skip to content

Cine este, de fapt, Erno Varga! A primit primul GOLDEN BUZZ la Romanii au talent!

Vineri seara, Erno Varga a impresionat o tara intreaga cu momentul sau pe scena Romanii au talent, obtinand primul Golden Buzz al sezonului din partea lui Andi Moisescu.

Erno Varga (31 de ani) este din Oradea, iar povestea sa de viata bate filmul. Acesta a fost mutat, pana la 18 ani, din orfelinat in orfelinat, in mai multe judete, pentru ca mama lui isi schimba des domiciliul, relateaza stirileprotv,ro.

Complet marcat de necazurile si greutatile din centrul de plasament, Erno Varga s-a angajat ca spalator de vase la restaurantul unui hotel din Oradea si, de atunci, viata lui a inceput sa se schimbe. Conform spuselor lui, proprietarul l-a motivat sa fie un om mai bun.

Erno Varga s-a indragostit prima data de muzica cand a ascultat opera. Aceasta canta la pian, canta si cu vocea, desi nu are studii de specialitate.

Acum ceva vreme, Erno Varga a devenit viral pe internet dupa ce un turist l-a filmat intr-un parc din Oradea in timp ce, imbracat in tricou, pantaloni scurti si slapi, canta la o pianina si cu vocea. In mai putin de o luna, clipul ajuns pe Internet a strans peste 650 de mii de vizualizari.

”Am imprumutat de la colega mea vestita piele de gaina. Trebuie sa mergi exact acolo unde meriti”, a spus Andi Moisescu, la finalul momentul si inainte sa-i dea lui Erno Varga accesul direct in semifinale, apasand pe Golden Buzz.

Comments are closed.