Imagini pline de durere de la mormantul copilei din Gura Sutii. Ce pun parintii pe locul de veci al Adrianei

In septembrie anul trecut, o fetita de 11 ani din Gura Sutii (judetul Dambovita) a fost gasita fara suflare pe un camp, rapusa de un pedofil olandez, care ulterior si-a luat viata.

Fetita disparuse cu cateva zile inainte pe drumul de la scoala, fiind cautata intens de toata comunitatea.

Politistii au descoperit ca fetita de 11 ani fusese luata cu masina de un pedofil olandez, care a rapus-o si a abandonat-o, dupa care a parasit Romania in graba. In momentul in care a aflat ca autoritatile l-au identificat, criminalul a intrat cu masina sub rotile unui tir, in Germania.

Astazi, locul de veci al Mihaelei Fieraru este vizitat periodic de familie si de colegii de clasa ai disparutei. Amplasat la marginea cimitirului din Gura Sutii, mormantul fetitei este plin de flori, de jucarii aduse de cei dragi, dar si de ingeri sau zane de plastic.

bradul de craciun

asa arata astazi mormantul

gura sutii

De Craciun, familia a amplasat pe mormant si un bradut, preferand sa lase nemiscate toate coroanele cu flori aduse la inmormantare, doua dintre ele avand atasate si fotografii cu fata de 11 de ani al carui destin s-a frant atat de brusc si de nedrept., scrie stirilekanald.ro