Tichete de masa si vouchere de vacanta 2020. Ce valoare au in acest an. Guvernul a decis

Dupa multe discutii si dezbateri, Guvernul a decis care sunt tichetele si voucherele care se vor acorda angajatilor in anul 2020.

TICHETE DE MASA SI VOUCHERE DE VACANTA 2020. Una dintre discutiile care s-au purtat in ultima vreme a fost cea legata de tichetele de vacanta, dar in final nu s-a concretizat nicio modificare legata de acestea. Asadar, voucherele de vacanta raman in vigoare si se mentin la valoarea de 1.450 de lei de persoana. Conditia de folosire a acestora sunt ca trebuie cheltuite in interiorul tarii.

Alte tichete pe care angajatii de la stat le mai pot primi in acest an sunt tichetele de cresa in valoare de 450 de lei pentru o luna, pentru fiecare copil aflat la cresa.

Tichete de masa se mentin la valoarea de 15,18 lei maximum, cuantum care este valabil pana la sfarsitul lunii martie 2020. De mentionat este faptul ca bugetarii nu mai primesc tichete de masa in 2020, scrie romaniatv.net

Citeste si articolul   SCENARIUL INCREDIBIL din interiorul PSD e DEZVĂLUIT de Ion Cristoiu: 'Mihai Gâdea, posibil candidat PSD la prezidențiale. Este patriarhul pesediștilor'

Venituri suplimentare precum primele si restul tichetelor (culturale si cadou) nu se acorda sau sunt inghetate pentru bugetari, in acest an. Se pot acorda, in schimb, premii pentru sportivii si colectivele tehnice care au obtinut performante deosebite la concursuri sportive internationale si nationale oficiale, pentru elevii, studentii, cercetatorii si profesorii care au obtinut distinctii la olimpiadele internationale si concursurile internationale si nationale pe discipline de invatamant si pentru profesorii care i-au pregatit pe acestia.

Se mentine regula conform careia nu se acorda ajutoarele sau indemnizatiile la iesirea la pensie, retragere, incetarea raporturilor de serviciu ori la trecerea in rezerva. Insa, acestea se acorda daca incetarea raporturilor de munca sau de serviciu are loc din cauza decesului.

Vestea buna este ca la ora actuala se are in vedere acordarea unor noi tichete, pentru acestea existand la Senat o noua propunere legislativa. Este vorda de acordarea de tichete trusou si tichetele junior, tichete care se vor acorda optional de catre angajatori.

Citeste si articolul   ULTIMA ORA: OFICIAL! A venit raportul Poliţiei! Ce s-a întâmplat în cazul ORORILOR de la Caracal minut cu minut