Acest baietel de 8 ani s-a stins dupa ce tatal sau l-a inchis in garaj la -7 grade, fara mancare si fara apa, in timp ce el …

Thomas a murit inghetat de frig, fara apa si mancare dupa ce tatal sau l-a inchis in garaj. In tot acest timp barbatul isi facea de cap cu noua sa iubita.

Parintii lui Thomas erau divortati si desi mama sa a aflat ca micutul era batut si infometat de tatal sau si noua lui iubita nu a reusit sa obtina custodia acestuia.

Copilul suferea si de autism, astfel ca avea nevoie de o ingrijire aparte.

Michael Valva, tatal lui Thomas, in varsta de 40 de ani de profesie politist a inceput o noua relatie cu Angelina Pollina, o femeie de 42 de ani. In urma cu o saptamana, baiatul a fost batut, lasat fara apa sau mancare si inchis in garaj, fara caldura, la o temperatura de -7 grade Celsius in timp ce el se distra cu noua iubita.

Pentru a acoperi ceea ce a facut, barbatul a luat trupul fiului sau si l-a bagat in apa calda, in cada, pentru a-i creste temperatura corpului.

Citeste si articolul   Kovesi, ameninţată înaintea audierilor de la Bruxelles? „Am primit o scrisoare extrem de ciudată“

Apoi, l-a plasat pe aleea din fata casei, explicandu-le colegilor sai politisti ca baiatul a murit cand pleca la scoala.

Anchetatorii au scos la iveala modul terifiant in care baieselul si-a petrecut ultimele ore de viata si Michael Valva cat si iubita sa Angelina Pollina, au fost arestati, scrie stirilekanald.ro