Descoperire la peste 30 de ani de la Revolutie! Scenariul ar fi fost cu totul altfel. Ce s-a gasit in sicriul lui Nicolae Ceausescu

Nicolae si Elena Ceausescu au fost rapusi la Targoviste, pe data de 25 decembrie 1989, imediat dupa ce a fost pronuntata sentinta de condamnare, in timpul Revolutiei Romane.

Totusi, imediat au aparut unele ipoteze controversate conform carora scenariul ar fi fost cu totul altfel, iar cei doi dictatori nu ar fi fost, de fapt, rapusi.

Bineinteles, s-a insistat si asupra ideii ca trupurile celor doi nu se afla in sicriele respective, iar in urma cu ceva timp a avut loc deshumarea ramasitelor din cimitirul unde fusesera ingropati Elena si Nicolae Ceausescu. Dupa deshumare, specialistii au expertizat respectivele ramasite umane si au stabilit, fara dubii, ca persoanele inhumate sunt chiar Elena si Nicolae Ceausescu.

Fostul dictator al Romaniei a fost primul dezgropat, putand fi observate mai multe detalii interesant. A fost depus in sicriu pe un pat de rumegus, imbracat in paltonul pe care l-a purtat in fata plutonului de executie, urmele de gloante fiind vizibile. Mai mult, inca exista par pe capul lui Nicolae Ceausescu. Ulterior a fost deshumata si Elena Ceausescu, iar specialistii au prelevat probe pentru identificarea ADN-ului.

Citeste si articolul   Cătălin Botezatu, după incinerarea Zinei Dumitrescu! Nu îl crede pe Cătălin Negreanu: „Ea n-a murit, fiindcă nu...”