Vesti triste, din pacate. Este vorba despre Chef Florin Dumitrescu

Chef  Florin Dumitrescu a postat in cursul serii de ieri o fotografie pe retelele de socializare care a speriat fanii emisiunii „Chefi la cutite”. O poza alb negru, pe patul de spital si conectat la aparate si deloc fara un zambet, Dumitrescu a atasat un mesaj in care spune ca este bine.

Desi mesajul sau a fost unul linistitor „”E de bine, va zic eu ca e de bine! Totul sub control.” fanii au inceput sa isi faca griji. Mesajele despre starea sa de sanatate au curs lant si de asemenea si urarile de bine si sanatate, scrie stiritv.ro

„2020. E de bine! „Mancarea, oboseala si surmenajul”, a mai scris Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu a spus ca incearca sa ia permisul, insa nu a oferit detalii daca este un control de rutina sau chiar are probleme de sanatate. De asemenea nici nu a raspuns la tentativele presei de a incerca sa afle ce se intampla cu bucatarul emisiunii „Chefi la cutite”.

Antena 1 n-a comentat cazul, dar a scris pe site-ul propriu informatia ca acesta este in spital alaturi de comentariul sau facut pe o retea de socializare.

Chef Florin Dumitrescu

Cunoscutul bucatar a fost operat.

Chef le-a spus admiratorilor sai ca totul a fost doar o interventie chirurgicala planificata, urmand sa fie externat curand, scrie antena3.ro

Speram ca nu este nimic grav si ii dorim multa sanatate.