Press "Enter" to skip to content

Stefan Banica Junior rupe tacerea despre jurnalista Cristina Topescu. Ce spune artistul despre relatia lor

Cantaretul Stefan Banica Junior a rupt tacerea despre jurnalista Cristina Topescu si a spus ce fel de relatie au avut cei doi.

Disparitia Cristinei Topescu a indurerat foarte multe persoane. Ba mai mult decat atat, a fost un deces neasteptat, care a lasat in urma multe semne de intrebare.

Stefan Banica Junior a vorbit despre relatia cu jurnalista Cristina Topescu. Timp de cinci ani, cei doi au avut o relatie. Chiar daca s-au despartit, cei doi nu au vorbit niciodata urat unul despre altul.

„Cristina ramane o persoana foarte draga sufletului meu, am avut o relatie super ok. Asa a fost si asa va fi!”, spunea Stefan Banica.

Evident, Cristina Topescu a vorbit si ea despre relatia cu Stefan Banica Jr.: „Cred ca nu m-a iubit nimeni atat de mult cum a facut-o el. De multe ori ii spuneam ca imi doresc sa ma iubeasca mai putin, dar sa ma respecte mai mult. Am avut o poveste pasionala. Pentru mine va ramane un om special. Stefan era impulsiv, primitiv in relatia cu o femeie. Ameninta, facea crize de gelozie urate, in care nu-si mai controla limbajul si jignea…”, potrivit ciao.ro.

”Stefan e o persoana impulsiva, nervoasa, dar in niciun caz nu e in stare sa bata femeile. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am inteles. Eram si mult mai tineri. M-am simtit foarte iubita atunci. Cred ca nimeni nu m-a iubit atat de mult cum a facut-o el. Va ramane un om special in sufletul meu!”, spunea Cristina Topescu despre Stefan Banica, marea sa iubire.

Comments are closed.