Stefan Banica Junior rupe tacerea despre jurnalista Cristina Topescu. Ce spune artistul despre relatia lor

Cantaretul Stefan Banica Junior a rupt tacerea despre jurnalista Cristina Topescu si a spus ce fel de relatie au avut cei doi.

Disparitia Cristinei Topescu a indurerat foarte multe persoane. Ba mai mult decat atat, a fost un deces neasteptat, care a lasat in urma multe semne de intrebare.

Stefan Banica Junior a vorbit despre relatia cu jurnalista Cristina Topescu. Timp de cinci ani, cei doi au avut o relatie. Chiar daca s-au despartit, cei doi nu au vorbit niciodata urat unul despre altul.

„Cristina ramane o persoana foarte draga sufletului meu, am avut o relatie super ok. Asa a fost si asa va fi!”, spunea Stefan Banica.

Evident, Cristina Topescu a vorbit si ea despre relatia cu Stefan Banica Jr.: „Cred ca nu m-a iubit nimeni atat de mult cum a facut-o el. De multe ori ii spuneam ca imi doresc sa ma iubeasca mai putin, dar sa ma respecte mai mult. Am avut o poveste pasionala. Pentru mine va ramane un om special. Stefan era impulsiv, primitiv in relatia cu o femeie. Ameninta, facea crize de gelozie urate, in care nu-si mai controla limbajul si jignea…”, potrivit ciao.ro.

Citeste si articolul   Vedete care au aceeași vârstă, dar arată complet diferit. Vă vine să credeți că Viorel Lis și Petre Roman sunt de-o seamă?

”Stefan e o persoana impulsiva, nervoasa, dar in niciun caz nu e in stare sa bata femeile. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am inteles. Eram si mult mai tineri. M-am simtit foarte iubita atunci. Cred ca nimeni nu m-a iubit atat de mult cum a facut-o el. Va ramane un om special in sufletul meu!”, spunea Cristina Topescu despre Stefan Banica, marea sa iubire.