Un barbat a incercat sa-i ofere o suma importanta de bani mamei Cristinei Topescu, pentru a o convinge sa nu-si incinereze fiica

Un barbat care nu este de acord cu incinerarea Cristinei Topescu, o practica de altfel aleasa de familie la dorinta regretatei prezentatoare de televiziune, a venit cu o oferta pentru a indupleca rudele acesteia sa o ingroape crestineste.

Barbatul, credincios practicant, a mers la preotul Bisericii ”Sf. Mina”, din incinta IML ”Mina Minovici”, si l-a rugat sa vorbeasca cu familia Cristinei Topescu pentru a renunta la incinerare, acesta sustinand ca este dispus sa aloce o suma de bani pentru ca rudele sa renunte la aceasta practica:

”Vorbiti, parinte, cu ei si convingeti-i sa nu o incinereze, ci sa o ingroape crestineste”, – i-ar fi spus enoriasul preotului, relateaza Libertatea. Acesta s-a oferit sa sprijine financiar familia Cristinei Topescu cu 8.000 de lei, in cazul in care banii ar putea constitui o problema in calea organizarii unei inmormantari crestinesti, insa fara rezultat.

Citeste continuarea AICI