Marele absent de la ultimul drum al jurnalistei Cristina Topescu! Ce s-a intamplat cu cel mai mic frate al jurnalistei. De ce a refuzat sa vina

Cristina Topescu a fost condusa pe ultimul drum de putini oameni, cei mai apropiati prieteni ai fostei jurnaliste si cateva dintre rudele ei prezentandu-se la crematorul uman la care a fost incinerata.

Cu toate acestea, la tristul eveniment a fost un mare absent, avand in vedere ca ei erau chiar rude, chiar daca nu au fost extrem de apropiati.

Mai exact, fratele ei mai mic, Sebastian, frate doar dupa tata cu Cristina Topescu, nu a reusit, pare-se, sa vina din strainatate, el fiind plecat la studii in Austria. E adevarat, asa cum se stia, intre Cristina Topescu si fratii ei nu erau relatii extrem de apropiate. De altfel, majoritatea celor apropiati de Cristina Topescu stiau ca regretata jurnalista vorbea extrem de rar cu fratele ei Cristian, iar de Sebastian, care are 24 de ani, nu discuta mai deloc.

”Pe Sebastian nu l-am vazut deloc in perioada asta, nu cred sa fi venit la Cristina Topescu. Nu vorbeau ei prea mult oricum, nu erau amici sau apropiati, probabil ca s-au vazut doar de cateva ori in viata, asa ca nu a avut nici el vreun motiv sa vina din Austria”, ne-a spus, sub protectia anonimatului, una dintre persoanele care au condus-o pe Cristina Topescu pe ultimul ei drum, de la cimitirul Bellu la Crematorul Uman de la Vitan-Barzesti.

Citeste si articolul   Cum arată Alexandra Dinu. Ce s-a întâmplat cu ea la ani de zile de la divorțul de Adrian Mutu

fratele cel mic

Cristina Topescu, incinerata! A fost dorinta ei

Inca de pe cand traia, Cristina Topescu le-a impartasit celor care i-au fost apropiati ca isi doreste sa fie incinerata.

”Toata lumea stia ca incinerarea e alegerea ei. Cristina a vrut asa, atunci trebuie sa fie asa. Am primit mesaje de la diverse persoane sa transmit familiei ca le daruiesc ei un loc de veci, doar sa nu o incinereze pe Cristina. Daca ea asa a vrut, trebuie sa fie asa cum si-a dorit ea”, a spus Monica Pop, in fata capelei in care fusese depus trupul neinsufletit al regretatei Cristina Topescu, ieri.

Astazi, conform programarii facute de familia jurnalistei, la Crematoriul Vitan-Barzesti din Bucuresti, Cristina Topescu a mers pe ultimul ei drum. Fara slujba de inmormantare – canoanele ortodoxe interzicand categoric incinerarea -, cenusa Cristinei Topescu urmand sa fie depusa apoi in cimitirul Bellu din Bucuresti, scrie wowbiz.ro