Un cangur si-a ajutat partenera sa-si mai priveasca o data puiul, inainte de a se stinge. Imagini surprinse de un fotograf

Imaginile dureroase au fost surprinse de Evan Switzer in Queensland, Australia. Un cangur si-a ajutat partenera sa-si mai priveasca o data puiul, inainte de a se stinge. Imaginile surprinse de fotograf in Queensland, Australia arata durerea familiei de canguri.

familia de canguri

Un fotograf a surprins momentul tragic in care un tanar cangur s-a apropiat sa-si atinga mama pentru ultima data, scrie theguardian.com

puiul de cangurEvan Switzer a facut fotografile intr-o padure din River Heads, Queensland , Australia, in timpul unei plimbari luni dimineata. El a descris cum a privit  mama cangur stinganduse sub umbra unui arbore de mango, in timp ce era sustinuta de tatal cangur, acesta i-a tinut capul, astfel incat sa-si poate vedea puiul inainte de a se stinge.

Puiul s-a uitat la mama sa si a atins-o incet.

mama cangur s-a stins

Dupa ce mama cangur s-a stins, partenerul ei i-a pazit trupul.

“Am calatorit mult si am vazut o multime de decedati – dar nu am mai vazut asa ceva pana acum”, a spus Switzer. „Barbatul urma sa-i alunge pe ceilalti canguri care se apropiau – era un fel de protectie asupra femelei.

Citeste si articolul   Va fi marea lovitură pentru Dragnea! Nu mai are acces la seif

femela e la pamant

Nu este clar cum s-a stins mama cangur. Nu erau rani vizibile.