ULTIMA DECIZIE a familiei! Ce vrea sa faca in mare secret fratele cel mare al Cristinei Topescu

Cristina Topescu va fi incinerata, joi, la Crematoriul Vitan- Barzesti din Bucuresti. Surse din preajma familiei au anuntat ca, la fata locului, va fi prezent fratele mai mare al realizatoarei TV, Cristi Topescu,

Familia, fratele Cristinei, a decis ca preotul sa ii citeasca totusi din cartea sfanta, totul in mare secret.

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare, duminica seara, in jurul orei 22.00, de o vecina, care ii era si apropiata. Speriata ca nu reusea sa dea de vedeta, femeia a apelat, initial, la alte persoane din Tunari, orasul in care Cristina Topescu locuia de cativa ani, in chirie, apoi a sunat la 112. Anchetatorii prezenti la fata locului au constatat ca jurnalista decedase de mai multa vreme, in urma cu aproximativ doua saptamani, dupa ce au observat ca trupul ii era in stadiu avansat de degradare, chiar mumificat.

Surse INML au declarat ca cea mai probabila cauza a stingerii Cristinei Topescu ar fi fost un infarct, insa, dupa necropsie au luat in calcul si varianta unui accident vascular, intrucat la analizele preliminare s-au gasit urme ale unor substante generate de medicamente luate in special pentru a induce somnul!

Pana la aflarea rezultatelor exacte oficiale, sa mai mentionam faptul ca jurnalista va fi depusa, azi, la capela Cimitirului Bellu din Capitala, iar joi, la decizia familiei, s-a luat o decizie controversata. Cristina Topescu va fi incinerata! Cu toate acestea, apropiatii au dezvaluit ca rudele ar dori sa faca o slujba scurta, nu una traditionala, una care sa fie secreta, pentru sufletul Cristinei, departe de ochii curiosilor.