Mama Cristinei Topescu, revoltata. Ce decizie a luat cu privire la fiica sa

Jurnalista Cristina Topescu a fost gasita fara viata in locuinta ei din Otopeni in data de 12 ianuarie, seara, dupa ce nu a mai raspuns la apeluri si mesaje. Trupul ei a fost gasit pe pat, in pijamale. Anchetatorii au gasit si doi caini fara viata.

„Cu mare tristete anuntam prematura trecere in nefiinta a Cristinei Topescu. Pe aceasta cale va aducem la cunostinta ca trupul neinsufletit va fi depus la capela cimitirului Serban Voda (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14.00. Va fi incinerata conform propriei dorinte in data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Barzesti. Familia indurerata. Rugam pastrarea decentei si a discretiei cuvenite unor astfel de momente grele”, este mesajul transmis de familia Cristinei Topescu.Potrivit ciao.ro, in familia jurnalistei Cristina Topescu ar fi existat o discutie aprinsa in legatura cu incinerarea sau inmormantarea acesteia. Conform surselor, ea nu ar fi tinut legatura cu fratii ei, dar si-ar fi dorit ca trupul ei sa se odihneasca langa cel al tatalui ei, Cristian Topescu, care se afla in Cimitirul Ghencea Militar.

Citeste si articolul   Detalii de ultim moment despre recalcularea pensiilor. Când se dau pensiile mărite

Mama jurnalistei, Rodica Topescu, s-ar fi impotrivit incinerarii acesteia, dar nu a avut incotro si a trebuit sa accepte faptul ca fiica ei va fi transformata in cenusa. Decizia a fost luata in mare parte de ceilalti membri ai familiei.