MAMA Cristinei Topescu, primele cuvinte dupa ce a ajuns langa sicriul fiicei sale

Mama Cristinei Topescu a stat mai bine de o ora in capela, langa sicriul fiicei sale, apoi a plecat acasa.

Mama Cristinei Topescu a ajuns putin inaintea orei 13.00 la capela Cimitirului Bellu, acolo unde este despus sicriul cu trupul fiicei sale. A aprins o lumanare, s-a rugat, a stat de vorba cu persoanele aflate in capela, si dupa circa o ora a plecat. A iesit din capela tinand in mana o jucarie, un catel mic, pe care a spus ca l-a primit langa sicriu.

catelul cristinei

Mama Cristinei Topescu a ajuns la capela cimitirului Bellu, acolo unde miercuri dimineata a fost despus sicriul cu trupul fiicei sale.

Inainte de a pleca din cimitir, mama Cristinei Topescu a precizat ca fiica sa va fi incinerata joi, iar cenusa va fi depusa apoi intr-un loc special din cimitirul Bellu.

Ce se va intanpla cu cenusa Cristinei Topescu dupa incinerare! Mama ei s-a razgandit

Mama Cristinei Topescu a facut aceste dezvaluiri, dupa ce au aparut informatii ca intre batrana si fratii vitregi ai fostei jurnaliste a izbucnit un scandal in momentul in care s-a aflat ca se doreste incinerarea. Mama Cristinei Topescu sustine ca fiica ei trebuie inmormantata crestineste langa tatal ei, Cristian Topescu, in timp ce fratii acesteia spun ca fosta jurnalista si-a exprimat inca din timpul vietii dorinta de a fi incinerata dupa stingere.

Citeste si articolul   Veste trista, din pacate. Marcel Pavel are coronavirus. Care este starea artistului

Conform unui comunicat al familiei, Cristina Topescu ar urma sa fie incinerata joi, la Crematoriul Vitan Barzesti.

Cristina Topescu a fost fiica lui Cristian Topescu din prima casatorie a acestuia, cu Rodica Topescu. Dupa divortul de mama Cristinei Topescu, marele cronicar sportiv a mai fost casatorit de doua ori, din ambele mariaje avand cate un baiat. Cristi Topescu, baiatul cel mare al lui Cristian Topescu a fost cel care s-a ocupat de ridicarea de la morga a trupului surorii lui, dar si de organizarea funerariilor. Asta desi se stie ca intre cele doua rude, relatiile nu erau prea apropiate in ultima perioada. Despre mezinul lui Cristian Topescu, Sebastian, fiul fostului comentator sportiv cu Christel Ungar, se stie ca este plecat in strainatate la studii. Cat despre mama Cristinei Topescu, aceasta locuieste in Germania, tara unde a fugit in perioada comunismului.