Alerta de vreme severa imediata, emisa de ANM, pentru 23 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o alerta de vreme severa imediata Cod Galben, de polei, chiciura si ceata foarte densa, valabila pentru 23 judete, insa este de asteptat ca mai multe judete sa fie vizate in functie de extinderea frontului atmosferic.

Soferii sunt sfatuiti sa nu iasa cu masinile pe sosea daca nu sunt echipate corespunzator pentru iarna si sa circule cu viteza redusa in zonele afectate de alerta meteo.

Alerta de vreme severa, emisa de ANM

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o alerta cu efect imediat COD GALBEN, de polei, chiciura si ceata foarte densa, pentru judetele Caras-Severin, Arad, Bihor, Timis, Galati, Vrancea, Vaslui, Braila, Ialomita, Covasna, Mures, Harghita, Sibiu, Constanta, Tulcea, Dolj, Buzau, Calarasi, Ilfov, Teleorman, Constanta, Tulcea, Cluj, unde se vor semnala depuneri de polei, chiciura si ceata care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 de metri.Soferii sunt indemnati sa circule cu prudenta, masinile sa fie echipate cu cauciucuri de iarna, iar viteza sa fie adaptata la conditiile de drum. Alerta este valabila pana la ora 23:00 in unele judete si pana maine la ora 02:00 in altele, scrie observator.tv

Citeste si articolul   Medicul Monica Pop, mesaj taios: "NE-ATI BLAMAT PE NEDREPT, NE-ATI SCUIPAT...