Ai unul dintre aceste semne in palma? Sunt „inele” ce spun totul despre tine! Mihai Voropchievici: „Sunt calitati cu care te nasti”

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat ca unele semne pe care oamenii le pot avea in palma, numite „inele mistice”, indica anumite caracteristici native ale acestora.

„Fiecare deget – Jupiter, Saturn, Apolo si Mercur – are cate un inel mistic. Daca esti o persoana fara nici un fel de inclinatie, mai rigida, nu te apleci asupra unor stiinte ezoterice, asupra unor stiinte de observatie cum este chiromantia”, sustine Mihai Voropchievici.

inelul lui jupiter

Cei care au inelul lui Jupiter in palma, in dreptul indexului sau degetului aratator, sunt nascuti ca sa fie sefi.

„Ei nu vor face altceva decat sa dirijeze. Este unic. E forta divina. Poti sa ai si ceva din divinitate in tine, in rolul de conducatorl. Sunt niste oameni chibzuiti. Sunt in general profesori, avocati, oameni de stiinta ori politicieni buni. Se pare ca Mantuitorul a avut acest inel”, a explicat numerologul.

inelul lui saturn

Persoanele care au inelul lui Saturn in palma, in dreptul degetului din mijloc, sunt atrasi catre deslusirea misterelor si cunoasterea lucrurilor ascunse.

Citeste si articolul :   Runele pentru saptamana 13-20 iulie 2020. Toate bune si la locul lor, dar exista o singura atentionare

„Sunt persoane care te pot juca pe degete. Pot fi lideri spirituali, pot fi deschizatori de drumuri, profesori pentru ceilalti. De multe ori, persoanele care poseda acest inel sunt mai sumbre, mai intunecate. Sunt oameni inteligenti, cu multe cunostinte, dar pe care nu le impartasesc cu toti. Au idealuri inalte acesti oameni – niste teluri ce pot aduce bucurie, liniste, cunoastere pentru altii”, a spus Mihai Voropchievici.

Daca ai inelul lui Apolo in palma, al Soarelui, pe inelar, inseamna ca esti o persoana creativa. Ai darul de a putea depasi o sfera de intelegere, prin forta imaginatiei tale.

„Sunt oameni placuti, creativi, care iti intra repede sub piele. Sunt sufletistii”, a spus Mihai Voropchievici.

inelul lui mercur

Potrivit numerologului, cei cu inelul Mercur in palma, in dreptul degetului mic, sunt cei mai priceputi oameni in a comenta, a discuta.

„Sunt, de exemplu, comentatori sportivi si moderatori. Sunt oamenii care te pot tine o noapte treaz prin informatiile pe care ti le ofera si prin hazul cu care le ofera”, a mai explicat Mihai Voropchievici.

Citeste si articolul :   Horoscop 12 septembrie. Vesti bune pentru cateva zodii

Urmariti clipul de mai jos pentru explicatiile pe larg ale numerologului Mihai Voropchievici despre semnificatia inelelor aflate in palma.