Oana Roman, noi declaratii despre despartirea de sotul ei, Marius Elisei: „Nu aveti…

Oana Roman si sotul ei, Marius Elisei, nu mai formeaza un cuplu, dupa ce chiar ea a facut anuntul.

Oana Roman a surprins pe toti atunci cand a facut anuntul ca ea si Marius Elisei, nu mai formeaza un cuplu.

Fanii vedetei au fost surprinsi de decizia pe care au luat-o cei doi soti, iar ea a primit o multime de mesaje din partea sustinatorilor.

„A fost o zi in care am anuntat ca eu si Marius ne-am separat, dar sa stiti ca nu este sfarsitul lumii, nu moare nimeni. Este o decizie luata dupa foarte multa gandire, dupa foarte mult timp in care am pus in balanta totul si cred ca este cea mai buna decizie, atat pentru el, cat si pentru mine. Cred ca fiecare meritam sa fim fericiti si mai ales cred ca Iza merita sa fie fericita.

Si eu cred ca o sa putem si vreau sa fim amandoi destul de responsabili incat sa putem sa crestem acest copil frumos si sa avem o relatie extrem de civilizata. Dar nu mai spuneti, va rog: «Imi pare rau», pentru ca nu aveti de ce sa va para rau. Eu sunt foarte asumata, stiu ce am de facut si este o decizie pe care am luat-o intr-un mod extrem de asumat. Multumesc insa miilor de mesaje pe care le-am primit (…), chiar si cele critice. (…)”, a declarat Oana Roman intr-o inregistrare urcata pe Instagram Stories.

Citeste si articolul   Catalin Botezatu, speriat in fata virusului: Sunt in grupul de risc

Oana Roman a anuntat ca se desparte de sotul ei.„Am ezitat de zeci de ori sa fac aceasta postare! Am scris-o si am sters-o apoi! Din pacate, o fac pana la urma! Sunt un om asumat, sincer si transparent. Niciodata nu am fost ipocrita si nu am mimat sau pozat in fericirea perfecta, asa cum se face pe retelele sociale. Am o datorie fata de publicul meu pe care nu l-am mintit niciodata. Prefer sa aflati de la mine decat din zvonuri sau speculatii. In aproape 7 ani de relatie, am trait impreuna cu Marius momente absolut minunate si fericirea adevarata, dar am avut si momente foarte grele in care amandoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile!

Aceste incercari si-au pus amprenta asupra noastra si, desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care intre noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu. Am decis de comun acord sa ne separam! Nu stiu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun ramane acela de a o creste frumos pe Isabela! Cu aportul amandurora din toate punctele de vedere. Cand parintii mei au divortat, tata a decis sa intrerupa orice fel de comunicare si legatura cu mama , lucru care mi-a cauzat o suferinta si o trauma de nedescris”, a spus Oana, potrivit wowbiz.ro

Citeste si articolul   Cătălin Botezatu, dezvăluiri după moartea lui Răzvan Ciobanu: "Din câte știu eu..."

.