Aparitie surpriza la priveghiul lui Cornel Gales! Fiica lui a venit in mare secret. Ce a facut la capataiul tatalui ei

Claudia, singurul copil al lui Cornel Gales, nu a fost apropiata de tatal sau, iar dupa casatoria acestuia cu Ileana Ciuculete se pare ca legaturile de familie s-au rupt definitiv. Intre tata si fiica se pare ca au fost certuri aprinse care au culminat cu un proces, Claudia l-a dat in judecata pe Cornel Gales pentru plata pensiei alimentare.

Ei bine, se pare ca de atunci cei doi nu si-au mai vorbit, nu s-au vazut si nimeni nu credea ca fata lui Gales va veni sa-si ia acum ramas bun de la tatal ei. Dar, miercuri seara, la capela unde este depus sicriul cu trupul lui Cornel Gales si-a facut aparita Claudia, spre surprinderea celor prezenti, scrie wowbiz.ro”A stat toata seara langa sicriu, pentru ea a si fost deschis. A plans si si-a privit tatal pentru ultima oara. Era clar ca regreta ca nu a putut sa vorbeasca cu el inainte ca acesta sa moara”, ne-a spus o persoana apropiata de Cornel Gales.

Citeste si articolul   Muncitori români, sclavi în Italia. Transportaţi în portbagaje, umiliţi şi ţinuţi în condiţii mizere

De altfel, inainte de a pleca, Claudia a spus ca si-a iertat tatal pentru faptul ca nu a fost alaturi de ea atunci cand a avut nevoie. Claudia a stat ore bune langa sicriu, a plecat undeva dupa doua noaptea de la capela, iar in aceasta dimineata a plecat din tara. Ea nu va participa la inmormantarea tatalui ei.

O persoana apropiata de Cornel Gales ne-a povestit ce s-a intimplat intre Claudia si tatal ei in perioada in care acesta era casatorit cu Ileana Ciuculete.

”Cornel si Claudia nu au mai vorbit de ani buni, nu s-au inteles deloc. Cornel, practic, la fel ca si Ileana Ciuculete, nu simtea ca are o fata, un copil, relatia lor fiind extrem de tensionata. S-a si judecat cu Claudia pentru pensia alimentara, ea a cerut sa ii fie platita pana la finalizarea studiilor…”, ne spunea una dintre cele mai apropiate persoane de Cornel Gales.

Intre timp, preferand o viata cat mai discreta, Claudia Gales il facuse bunic pe Cornel Gales, chiar daca sotul artistei Ileana Ciuculete nu s-a putut bucura de statutul sau, el, sustin sursele noastre, nevazandu0si niciodata nepotelul. Claudia, casatorita si devenita mama, nici nu a insistat sa isi reuneasca familia, preferand sa se bucure de viata pe care o are alaturi de sotul ei si de fiul lor.

Citeste si articolul   Gică Hagi, ”desființat” de Cristian Tudor Popescu! ”Nu știam că a jucat pentru Malaezia! ’Regele’ n-are treabă cu țara!”