Cornel Gales s-a stins certat cu fratele lui! Ce decizie a luat Marian Gales chiar inainte de inmormantare. Familia e revoltata

Inaintea ceremoniei de inhumare a lui Cornel Gales, fratele sotului Ilenei Ciuculete a luat o decizie care va starni, cu siguranta, uimirea tuturor.

Potrivit kanald.ro, Marian, fratele lui Cornel Gales, i-ar fi anuntat pe apropiatii sotului Ilenei Ciuculete ca nu doreste sa se implice in niciun fel la ceremonia funerara.

Mai mult, atat Marian, cat si cumnata lui Cornel, Ioana Maria Moldovan, i-ar fi comunicat Vivianei, ultima iubita a vaduvului celebrei artiste, ca nu vor participa la inmormantare.

Cornel Gales nu vorbea cu fratele lui de ani buni! Sotul Ilenei Ciuculete a murit suparat pe fratele lui, cu care nu vorbea de ani buni. Barbatul se iubeste cu Ana Maria Moldovan si au impreuna un baietel. Fostul impresar ii acuza pe cei doi ca i-au ascuns moartea tatalui sau, iar de atunci nu au mai tinut deloc legatura. Marian nu a venit nici la inmormantarea celei care i-a fost cumnata. Iar Cornel Gales nu si-a cunoscut nici nepotelul.

Citeste si articolul   Veste trista inainte de Craciun. Este vorba despre fiica unui celebru om de afaceri. Ce s-a intamplat. Dumnezeu sa o odihneasca!

„In momentul in care aceasta concubina a intrat cu picioarele in familia parintilor mei lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an inaintea mortii mamei mele. As indrazni sa intreb daca tatal meu este inmormantat aici, daca a fost inmormantat crestineste in luna decembrie, daca i s-a aprins o lumanare.

De ce nu am fost informat in luna decembrie, chiar daca relatiile au fost mai reci intre noi de la moartea mamei?

De ce tatal meu, imediat dupa ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat si mutat la tara in conditii precare, de ce s-a vandut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumparat imediat un apartament de lux, de ce tatal meu s-a imbolnavit subit la tara in conditiile alea grele si a fost mutat la un azil in Bucuresti?

De ce nu am fost anuntat ca a murit tatal meu?’’, se intreba Cornel Gales, intr-un interviu pentru o publicatie din Romania.

Citeste si articolul   Cum a ucis-o BESTIA din Caracal pe Alexandra. De ce vecinii n-au simțit mirosul când MONSTRUL a ars-o în butoi