Cum se simte Draga Olteanu Matei, dupa ce marii actori au plecat dintre noi! Mesajul artistei pentru poporul roman

Indragita actrita a teatrului romanesc Draga Olteanu Matei s-a retras de cativa ani din viata publica, dar nu a fost uitata. In luna octombrie marea actrita a implinit frumoasa varsta de 86 de ani, dar a declarat ca nu ii sta in fire sa petreaca.

Draga Olteanu Matei are 86 de ani

Draga Olteanu Matei este una dintre cele mai cunoscute si apreciate actrite ale teatrului si filmului romanesc. S-a retras din viata publica la Piatra Neamt in urma cu cativa ani, dar indragita actrita nu a fost data uitarii.

Actrita spune ca nu raspunde la telefon de ziua sa de nastere si nu ii place sa sarbatoreasca. „Nu-mi place sa ma sarbatoresc si sa fac din asta un eveniment. Va multumesc pentru tot, dar nu mai vreau sa dau interviuri. Sunt bine, deocamdata, sunt sanatoasa si sunt cu oameni care imi sunt dragi”, a marturisit actrita, potrivit ciao.roActrita teatrului romanesc vrea sa transforme un miniserial TV intr-un film
Draga Olteanu Matei a avut doua casnicii esuate, dar a treia oara a fost cu noroc. Actrita si-a gasit linistea si fericirea alaturi de medicul Ion Matei cu care a fost casatorita timp de 44 de ani. Povestea lor de dragostea a fost foarte frumoasa, dar dupa moartea medicului, in anul 2014, Draga Oltenau Matei a ramas cu un gol imens in suflet, a parasit Buucrestiul si s-a mutat la Piatra Neamt la o prietena.

Citeste si articolul   George Burcea s-a intors acasa la Andreea Balan. Ce spun parintii artistei despre divortul fiicei lor:

Indragita actrita a devenit o persoana discreta si ofera interviuri foarte rar. In urma cu circa 5 luni Draga Olteanu a marturisit ca are numeroase scenarii scrise, dar si un miniserial TV pe care si-ar dori sa-l transforme in film inainte de a plecat dintre noi. „Am un sertar plin cu scenarii de film si un miniserial TV pe care vreau sa-l transform intr-un film. Poate ma ajuta Dumnezeu sa il fac inainte sa ma duc, ca nu cred ca o mai duc mult. Regina Lear e o piesa scrisa de umoristul Cornel Udrea, de la Cluj, si eu am ecranizat-o cu acordul lui, iar filmul se va numi Sofronia”, a declarat actrita pentru fanii ei.