Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 9-15 decembrie 2019. Mercur intra in Sagetator si schimba soarta zodiilor

Horoscopul saptamanii 9-15 decembrie este dominat de intrarea planetei Mercur in zodia Sagetator (9 decembrie) si de Luna Plina in semnul Gemenilor (12 decembrie).

Ambele evenimente astrale amintite favorizeaza comunicarea si calatoriile, prefigurand un dinamic si optimist sezon al Sarbatorilor de iarna.

Afla cum va fi saptamana 9-15 decembrie 2019 pentru fiecare zodie!

Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 9-15 decembrie, BERBEC

Inca de luni, Berbecii primesc vesti bune despre niste bani, de exemplu despre un bonus pentru efortul depus pana acum la serviciu. In plan sentimental, nativii devin mai seriosi, mai maturi sau mai responsabili si multi dintre ei se gandesc sa oficializeze o relatie amoroasa.
Contextul astral este favorabil, de asemenea calatoriilor.

Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 9-15 decembrie, TAUR

Taurii care vor sa isi intalneasca sufletul-pereche si cei care vor sa aduca un „suflu nou” in relatia actuala sunt incurajati sa actioneze. Primii, pot „folosi”, cu succes, internetul si retelele de socializare. Dragostea poate veni pe neasteptate! Cei care au, deja, pe cineva, sunt romantici si generosi, chiar cu riscul de a „topi” bugetul de Sarbatori.

Citeste si articolul   Schimbari radicale pentru 5 zodii, in 2019 - Se intoarce roata

Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 9-15 decembrie, GEMENI

Gemenii sunt atenti la detalii si vor sa clarifice orice amanunt, indiferent daca e vorba de un contract, de o relatie sau de un proiect. Iar asta ar putea sa ii deranjeze pe cei din jur, carora le zboara gandul la vacanta si distractie si sunt mai superficiali. Luna Plina din 12 decembrie le poate aduce Gemenilor multe motive de multumire si mult noroc.

Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 9-15 decembrie, RAC

Horoscopul saptamanii anunta o perioada provocatoare pentru Racii care evita sa clarifice vechi neintelegeri sau suspiciuni din relatia de cuplu sau chiar dintr-o relatie de colaborare profesionala. Saptamana este, insa, foarte buna pentru nativii care „isi iau inima in dinti” si spun ce au pe suflet, dar au si rabdare sa ii asculte pe cei din jur.Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 9-15 decembrie, LEU

In aceasta saptamana, Leii isi pot transforma dorintele in realitate, posibil cu ajutorul financiar al cuiva din familie.
In plan sentimental, calatoriile si declaratiile vor fi „la ordinea zilei”, chiar de luni. Atunci, planeta Calatoriilor si a Comunicarii va intra in casa Iubirii din astrograma lor, unde va ramane pana la sfarsitul lunii.

Citeste si articolul   Horoscop zilnic, 2 decembrie 2019. Schimbari uriase pentru 2 zodii. Karma aduce la inceput de luna vesti bune

Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 9-15 decembrie, FECIOARA

Horoscopul saptamanii anunta o perioada favorabila Fecioarelor care se concentreaza pe viata profesionala. Vesti bune sau oportunitati mult asteptate pot fi aduse de Luna Plina din 12 decembrie, care va avea loc in sectorul Carierei din astrograma lor. In plan personal, se anunta vizita unei rude sau un eveniment de familie.

Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 9-15 decembrie, BALANTA

Balantele au parte de sustinerea astrelor daca vor sa isi consolideze statutul profesional sau o afacere si, de asemenea, daca vor sa faca schimbari legate de casa ori de relatia cu familia. Acum nativii pot semna unui contract avantajos, pot cumpara o locuinta sau pot rezolva o problema juridica. Dar ar fi bine sa nu uite de odihna!

Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 9-15 decembrie, SCORPION

„Vorba dulce mult aduce!” De asta se vor convinge si Scorpionii. Marte aflat in zodia lor ii poate face impulsivi in relatiile cu cei din jur, dar Venus, planeta Iubirii, se afla in sectorul Comunicarii din astrograma lor si ii mai tempereaza. Ca urmare, Scorpionii vor primi ajutorul financiar de care au nevoie sau vor avea mai mult succes in plan amoros.

Citeste si articolul   Rune săptămâna 1-6 septembrie 2019. Taurii sunt ajutati de forta Divina

Citeste mai multe pe stiritv.ro