Horoscop 9 decembrie. Bucurie mare, vin bani pentru doua zodii

Neti Sandu me prezinta horoscopul pentru ziua de 9 decembrie. Iata ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop 9 decembrie 2019 BERBEC

Faceti monetarul sa vedeti daca v-ajung banii pentru doua, trei zile de relax la munte, in strainatate sau mai pe langa casa, la prieteni. O surpriza placuta din partea fiintei iubite si aflati unde si cu cine o sa petreceti sarbatorile sau care e destinatia, la cine o sa va duceti in vacanta.

Horoscop 9 decembrie 2019 TAUR

O sa faceti demersurile necesare ca sa va luati toti banii pe care trebuia sa-i luati mai demult si pana la anul nou sa-i incasati pe toti. Va ocupati de casa, de familie, va asigurati ca au tot ce le trebuie ai vostri si o sa va-ngrijiti si de voi, mai faceti un consult medical sa nu va treziti cu vreo problema de sanatate.

Horoscop 9 decembrie 2019 GEMENI

E posibil sa va hotarati intr-o clipa sa oficializati relatia sentimentala si se poate intampla acest lucru de anul nou. Ati putea legaliza, in sfarsit, un act si sa intrati in posesia unor bunuri, sau bani, poate-ncepeti lucrurl altundeva din ianuarie, macar o colaborare poate fi.

Horoscop 9 decembrie 2019 RAC

O sa aveti de luat mai multi bani, poate pentru ca vi se platesc si acei bani pe care i-ati asteptat cu lunile si nu mai veneau – acum, vin. Se regleaza situatia financiara si cea care tine de sfera parteneriala, o sa amanati niste contracte care sa va dea siguranta, stabilitate.

Citeste si articolul :   Horoscop Minerva 22-28 aprilie 2019 – O saptamana cu multe schimbari si surprize

Horoscop 9 decembrie 2019 LEU

Orice problema de ordin sentimental se rezolva, dar e bine sa lasati orgoliile si sa fiti sinceri cu ce simtiti fata de celalalt. O sa va straduiti sa terminati cat mai repede niste lucrari din locuinta, sa fie curatenie – luna, sa va tihneasca si voua sarbatorile.

Horoscop 9 decembrie 2019 FECIOARA

Va faceti curaj sa cereti un concediu sau restul de bani, prima de Craciun, ceva de care-aveti mare nevoie. Aveti multe treburi de rezolvat contracronometru si o sa fie alergatura, dar cu folos, si o sa va puneti toate lucrurile in ordine, c-asa v-ati obisnuit si nu faceti niciun rabat.

Horoscop 9 decembrie 2019 BALANTA

Poate s-a mai tocit un pic diplomatia fata de partenerii de afaceri, dar sunteti grabiti sa va achitati de toate obligatiile, si-o sa va reveniti treptat, asa. Se observa cheltuieli, poate pentru ca vreti sa faceti ceva deosebit fata de ceilalti ani de Craciun, sau de revelion si o sa cheltuiti cat e nevoie, fara mari restrictii.

Citeste si articolul :   Vine Marti cu ceasuri bune: Horoscop 16 iulie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop 9 decembrie 2019 SCORPION

O sa dati dovada de curaj si o sa intrati intr-o combinatie parteneriala care sa v-aduca bani si recunoastere publica. Apar urgente la care nu v-ati fi asteptat si o sa fie un consum nervos mai ales ca va trebui sa luati si decizii, iar cei care depind de voi se lasa cu totul in seama voastra.

Horoscop 9 decembrie 2019 SAGETATOR

O sa va ingrijiti si de sanatatea voastra si de-a celor din familie, luati si tratamentele prescrise ca sa fiti cu totii in forma maxima. O sa dati zor sa le veniti de hac unor probleme de serviciu si sa luati si banii care vin pe mai multe filiere, si-o sa-i recuperati pana de Craciun pe toti.

Horoscop 9 decembrie 2019 CAPRICORN

Ati putea obtine si ultimele semnaturi ca sa incheiati anul cum se cuvine, sa va puteti lua si banii, s-aveti de cheltuiala. Vesti bune, poate luati si bani, e o perioada de prosperitate pentru voi si o sa folositi toate resursele interioare ca sa dati drumul proiectelor noi.

Horoscop 9 decembrie 2019 VARSATOR

O discutie intre patru ochi cu fiinta iubita ar face ca lucrurile sa mearga si mai bine intre voi, pentru ca sentimentele sunt reciproce. Scoateti din banii de la rezerve ca sa va cumparati cate ceva nou pentru casa si sa aveti pentru cadouri si plimbari, sa simtiti din plin ca vin sarbatorile.

Citeste si articolul :   Horoscop 19 decembrie 2019. Joia Alba pentru 2 zodii! Cine isi gaseste adevarata fericire

Horoscop 9 decembrie 2019 PESTI

O sa va bucurati de prezenta cuiva care o avea ceva important sa va spuna si se poate sa luati si o decizie. Poate va pregatiti de plecare si o sa cautati bilete de tren, avion, faceti rezervari si o sa luati si ce va trebuie pentru drum ca sa fiti cu toate la zi.