Doi astrologi si o singura concluzie: Urmeaza o saptamana a schimbarilor. Patrascanu si Voropchievici ne spun despre destinul zodiilor

Camelia Patrascanu si Mihai Voropchievici au prezentat previziunile astrale pentru saptamana 9 – 15 decembrie:

Camelia Patrascanu:

HOROSCOP Berbec – Au o saptamana grozava. Sa incerce sa nu supere pe nimeni marti si miercuri. Joi si vineri sunt zile pentru familie.

HOROSCOP Taur – Incep saptamana un pic mai lent. Marti si miercuri sunt zile de actiune si investitii. Isi calculeaza foarte bine banii si sunt rentabili in ceea ce fac. La sfarsitul saptamanii fac vizite.

HOROSCOP Gemeni – Isi fac mai mult calcule. Luni si marti sunt discreti si prefera sa vada ce fac ceilalti. Nu prea vor sa se implice in acttiuni riscante. Miercuri si joi sunt zile bune, dar sunt nazurosi. In weekend fac cadouri celor dragi.

HOROSCOP Rac – Saptamana aduce, la inceputul ei, multa dorinta de a intra in contact cu persoane dragi sau prieteni mai vechi. Atentie la sanatate la finalul saptamanii.

HOROSCOP Leu – Autoritate si decizii mari. Se implica si dirijeaza lucrurile. Au mana buna, forte. Lucrurile le ies cum isi doresc. Au chef de distractie la mijlocul saptamanii. Finalul saptamanii e plin de discretie.

Citeste si articolul   Horoscop zilnic, 13 mai 2020. Fecioarele au parte de castiguri financiare, iar Leii trebuie sa aiba mare grija


Citeste mai multe AICI

Mihai Voropchievici

HOROSCOP BERBEC – Berbecul va sustine o mica batalie. Va avea conflicte cu cei din jur.

HOROSCOP TAUR – Are o saptamana de revigorare in toate planurile.

OROSCOP GEMENI – Se vor bucura foarte mult saptamana urmatoare.

HOROSCOP RAC – Are o saptamana de fertilitate si belsug.

HOROSCOP LEU – O dragoste noua, fierbinte. Ceva pasional si lucruri bune in saptamana 9-15 decembrie 2019.

HOROSCOP FECIOARA – Trebuie sa isi pozitioneze locul in societate.

HOROSCOP BALANTA – Balanta e cam agitata. Trebuie sa se relaxeze si sa nu-si mai faca griji.

Citeste mai multe AICI