Ultima dorinta a lui Cornel Gales, spusa de nasa de cununie.

Vestea trista ca fostul sot al Ilenei Ciuculete s-a stins din viata in urma unui accident tragic a venit ca un trasnet pentru toti cei apropiati, scrie spynevs.ro . In urma cu ceva timp, barbatul s-a pregatit pentru trecerea in nefiinta, nestiind ca totul se va intampla atat de repede. Nasa acestuia, Doina Belu a marturisit cu durere in suflet despre ce a facut

Cornel Gales s-a pregatit intens pentru momentul in care va trece in nefiinta. Barbatul a suferit foarte mult dupa ce Ileana Ciuculete, sotia acestuia, s-a stins din viata fulgerator in urma unei boli grave de care suferea. Pentru ca iubit-o foarte mult, acesta a decis ca trebuie sa ii fie alaturi si dupa moartea. La ceva timp dupa ce a condus-o la groapa, Cornel Gales a cumparat un loc de veci chiar langa cel al Ilenei..Ca o premonitie, Doina Belu, nasa de cununie a Ilenei Ciuculete si a lui Cornel Gales a marturisit ca dupa ce si-a cumparat locul de veci, barbatul a plantat mai multi copaci, a pus flori, insa toate s-au uscat si nimic nu s-a prins. Atunci, acesta i-a facut o dezvaluire socanta nasei sale:

Citeste si articolul   SCENARIUL INCREDIBIL din interiorul PSD e DEZVĂLUIT de Ion Cristoiu: 'Mihai Gâdea, posibil candidat PSD la prezidențiale. Este patriarhul pesediștilor'

”El avea o premonitie. A mai cumparat un loc de veci langa fina. A cumparat niste brazi, a luat tuia, i-am dus eu flori si s-au uscat. Si a mi-a zis ca: <<astea nu se prind pentru ca eu aici trebuie sa vin>>” , a afirmat aceasta in direct la Agentia Vip.

Totusi, parintele spiritual al lui Cornel Gales nu stie exact daca barbatul va fi ingropat dupa cum i-a fost dorinta, dar dupa tot ce a facut Cornel inainte sa moara, este posibil ca locul in care isi va dormi somnul de veci sa fie chiar langa sotia sa, Ileana Ciuculete.