Klaus si Carmen Iohannis s-au intalnit cu Donald si Melania Trump, la receptia Reginei Elisabeta a II-a. Ce tinute au avut doamnele

Klaus Iohannis a fost prezent, marti, de la 20.00, ora Romaniei, la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a in onoarea sefilor de stat si de guvern care participa la reuniunea NATO. Receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a are loc la Palatul Buckingham, scrie romaniatv.net

Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, s-au intalnit si cu omologii din SUA, Donald Trump si sotia acestuia, Melania Trump. Klaus Iohannis a discutat cu Donald Trump, in timp ce sotia sa s-a intretinut cu Melania Trump, care a etalau o pelerina Valentino ce costa 4.600 de lire sterline.De la 21.30, ora Romaniei, Klaus Iohannis va participa la receptia informala oferita de catre premierul Marii Britanii Boris Johnson, in onoarea sefilor de stat si de guvern participanti la reuniunea NATO, conform agendei sefului statului afisate pe site-ul Adminstratiei Prezidentiale. Evenimentul va avea loc pe 10 Downing Street, Londra.

Toti liderii din NATO au facut o poza de grup, iar Klaus Iohannis a avut parte de o pozitie deloc privilegiata oferita de Regina Elisabeta a II-a. Iohannis a fost pus pe ultimul rand, in coltul din stanga, fiind penultimul. In stanga lui a fost pus actorul care ocupa pozitia de premier al Sloveniei, Marjan Sarec, iar in drepta a fost amplasat un socialist, premierul Portugaliei, Antonio Costa.

Citeste si articolul   Ultimă oră! MONSTRUL tocmai a făcut noi mărturisiri. A spus totul despre locul în care se afla trupul Luizei: Doamne, cata suferinta in sufletele parintilor!