Prima declaratie a lui Mugurel Sfetcu, fiul Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a stins Cornel Gales: “Se spune că Bunul Dumnezeu…

Mugurel Sfetcu, unul dintre cei doi fii ai Ilenei Ciuculete, a facut primele declaratii cu privire la moartea lui Cornel Gales. Ileana Ciuculete si Cornel Gales s-au iubit multi ani si au avut o casnicie superba, insa dupa moartea artistei, relatia dintre sotul si fiii sai s-a deteriorat.

Fiul Ilenei Ciuculete, primele declaratii dupa moartea lui Cornel Gales

Mugurel, unul dintre cei doi fii ai Ilenei Ciuculete a primit vestea mortii lui Cornel Gales si a vorbit despre acest eveniment trist. Desi lucrurile nu au fost deloc bune intre cei doi si lupta pentru avere i-a indepartat foarte mult, Mugurel se arata foarte trist de primirea acestei vesti.

„Este un moment trist. Am primit si noi tragica veste si ne pare rau ca s-a intamplat asa ceva. Este un eveniment extrem de trist si nu pot sa spun decat „Condoleante!” familiei si „Dumnezeu sa il odihneasca!”. Mai multe nu vreau sa comentez si nici nu cred ca este momentul. Acum este momentul ca apropiatii lui Cornel, familia si prietenii sa faca tot ceea ce este necesar pentru sufletul lui. E complicat, sunt formalitati si multe altele de facut.

Citeste si articolul   Demisie la vârful Guvernului: cine pleacă de lângă premierul Dăncilă


Eu nu am nicio implicare acum in aceasta ecuatie. Se spune ca Bunul Dumnezeu le asaza mereu pe toate in ordine, ca face mereu ceea ce e drept. Dumnezeu sa il odineasca. imi pare rau!”, a declarat Mugurel in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Doina Belu, nasa de cununie a Ilenei Ciuculete si a lui Cornel Gales este cea care a confirmat decesul. ”Erau trei in masina, Cornel era la volan. Nu avea centura, cineva a intrat in ei si el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era in masina, era in stare de soc si abia intelegeam ce spune. Ne-au dat si numar de cadavru, am rugat pe cineva care stie spaniola sa sune acolo. Cadavrul exista, dar nu vor sa ne dea detalii pentru ca nu ii lasa legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu stiu ce sa mai zic… Sper sa nu fie adevarat, dar cred ca este”, a declarat femeia.

Citeste si articolul   Gripa si COVID-19: Care sunt asemanarile si diferentele. Un expert arata de ce boala provocata de coronavirus este mult mai periculoasa