INFORMATIE de ULTIMA ORA! Viviana a ajuns la morga din Spania si l-a recunoscut pe Cornel Gales. Cand va fi adus in tara

Doina Belu, nasa de cununie a lui Cornel Gales si a artistei Ileana Ciuculete, a facut dezvaluiri exclusive despre ce i s-a intamplat finului sau si despre momentul in care, in sfarsit, barbatul va fi reunit cu Zanica lui.

Mai exact, ne-a spus in exclusivitate Doina Belu, trupul neinsufletit al lui Cornel Gales va fi adus in tara.

”A fost foarte complicat sa il aduca, pana la urma Viviana a platit tot, a rezolvat tot! Cornel Gales se va intoarce, dar lucrurile lui raman acolo, pana la terminarea anchetei. Si, probabil, pentru totdeauna, pentru ca doar o ruda de gradul I poate sa le ia. Si asa Viviana s-a chinuit enorm de mult sa rezolve pentru repatrierea lui Cornel, a fost foarte complicat, pentru ca autoritatile spaniole sunt foarte stricte.

Dar s-a descurcat, a rezolvat. Cornel Gales va fi adus in tara pe 10 decembrie, iar inmormantarea va avea loc pe 12 decembrie, la cimitirul Straulesti, chiar langa Zanica lui. Sunt usurata, acum, ca el se va intoarce aici, unde ii este locul, langa Ileana lui”, ne-a spus, in exclusivitate, Doina Belu, nasa de cununie a lui Cornel Gales si a artistei Ileana Ciuculete.

Citeste si articolul   Bebeluş de 4 luni rămas blocat în casa cuprinsă de flăcări, la Dâmboviţa (Video)

Mai mult decat atat, Doina Belu a aflat si ce s-a intamplat in noaptea fatidica a accidentului. ”Am aflat ca era noapte, accidentul a avut loc intre Valencia si Torrent, iar Cornel a murit pe loc. Un alt barbat era in coma, a fost cumplit. Ancheta este inca in curs, vom afla toate detaliile cand vor termina politistii de investigat”, ne-a mai spus Doina Belu, nasa de cununie a lui Cornel Gales si a artistei Ileana Ciuculete.Cornel Gales a murit intr-un accident de masina, in Spania

Ziua de 1 decembrie a fost una dramatica pentru toti apropiatii lui Cornel Gales. Vestea ca acesta a murit intr-un accident de masina, intr-un orasel de langa Valencia, i-a luat pe toti prin surprindere, iar incertitudinea producerii tragediei a durat cateva ore, pana cand, intr-un final, au venit tristele confirmari. Cornel Gales avea 60 de ani, petrecuse cu o noapte inainte de tragedie si a murit intr-un accident de circulatie. “Din pacate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu stiu ce sa zic. Dumnezeu sa il odihneasca…”, ne-a spus Viviana in seara zilei de 1 decembrie, vestea trista ca a murit Cornel Gales fiind astfel devenita realitate.

Citeste si articolul   Românii au talent 2019. A fost declarat câştigătorul. Pleacă acasă cu 120.000 de euro

”Am auzit, nu pot sa bag mana in foc, dar am auzit ca nu era, de fapt, el la volan. Asa am inteles, cica ar exista inregistrari din momentul accidentului si cica ar fi fost altcineva la volan care nu ar fi avut nici carnet. Ceea ce ar fi foarte grav… Dar, repet, sunt informatii pe care le primesc si eu, nu sunt 100%. Oricum, este o ancheta a politistilor spanioli, sper sa aflam cat mai repede ce s-a intamplat acolo, cu adevarat”, ne-a spus, in exclusivitate, Doina Belu, nasa lui Cornel Gales.