Ultimele imagini cu Gales in viata! Ce a facut EXACT inainte sa se stinga

Cornel Gales s-a stins, duminica de 1 decembrie, intr-un cumplit accident de masina. Fostul sot al Ilenei Ciuculete se afla in Spania.

Informatia a fost prima data lansata de nasa de cununie din casatoria lui Cornel Gales cu Ileana Ciuculete.
Ulterior, informatia a fost confirmata si de Viviana, actuala partenera de viata a lui Cornel Gales.

Cu doar cateva ore inainte sa moara, Cornel Gales petrecuse alaturi de un grup de prieteni la un restaurant. Din imaginile postate de unul din prieteni, pe Facebook, reiese ca Gales se afla la o aniversare.

Dupa ce a petrecut alaturi de ei la masa si a baut cateva pahare de vin, Gales a plecat.

Cornel-cu-prietenii

Deocamdata nu se cunoaste contextul in care s-a produs accidentul de masina in care a murit Cornel Gales si daca se afla el la volan.

“Adio prieten drag!!! Cu 3 ore inainte de nenorocire , am luat masa impreuna !! Odihneste in pace , alaturi de zana ta !”, este mesajul transmsi de prietenul lui Gales, in compania in care s-a aflat duminica seara, inainte de accident.

Citeste si articolul   Romanul care, la 27 de ani, a adoptat 4 fetite pentru a nu fi DESPARTITE. Gresim daca il numim “EROU” national?

Cornel Gales a murit. Apropiatii sunt in stare de soc

aniversare

„Sunt socat si indurerat de aceasta veste si imi pare foarte rau de Cornel. Imediat ce am aflat vestea mi-am sunat prietenii din Valencia sa-i intreb daca este adevarat. Ei mi-au spus ca da. Cornel se afla in masina cu Sorin, prietenul lui din Valencia si mergeau impreuna sa manance la un restaurant cu specific romanesc care le placea foarte mult si pe care il frecventau ori de cate ori se duceau acolo. Nu au mai ajuns, pentru ca au facut accident. Maine voi afla mai multe detalii de la politie.”, a declarat Silviu Lepadat, in exclusivitate pentru wowbiz.ro.