Doina Belu, nasa lui Cornel Gales, dezvaluiri de ultima ora despre cum s-a stins finul sau

Cornel Gales s-a stins intr-un accident rutier produs in Spania. Nu exista foarte multe detalii certe despre cum s-a produs tragedia, insa nasa acestuia, Doina Belu, a dat cateva detalii despre cum s-ar fi intamplat nenorocirea. potrivit fanatik.ro

Nasa lui Cornel Gales, detalii despre accident
Conform Doinei Belu, vaduvul Ilenei Ciuculete ar fi fost cel care se afla la volan, iar accidentul s-ar fi petrecut dupa ce un alt automobil a intrat in masina sa. Femeia mai sustine si ca Gales nu purta centura de siguranta. „Cornel era la volan. Nu avea centura, cineva a intrat in ei si el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era in masina, era in stare de soc si abia intelegeam ce spune.

Ne-au dat si numar de cadavru, am rugat pe cineva care stie spaniola sa sune acolo. Cadavrul exista, dar nu vor sa ne dea detalii pentru ca nu ii lasa legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu stiu ce sa mai zic…”, a declarat Doina Belu, pentru wowbiz.ro.

Citeste si articolul   Ce averi au parlamentarii de Olt, muţi ca o lebădă după cazul de la Caracal. Curiosul caz al familiei Iordache: lefuri exorbitante, dar zero agoniseală

Moartea lui Cornel Gales, deplansa de cei care l-au iubit

Inainte de producerea accidentului, Cornel Gales a fost in compania unor prieteni la un restaurant. Acestia s-au fotografiat si pareau foarte bine dispusi (Vezi imagini AICI). „Adio prieten drag!!! Cu 3 ore inainte de nenorocire, am luat masa impreuna !! Odihneste in pace, alaturi de zana ta!”, este mesajul transmis de unul dintre prietenii lui Gales, in compania in care s-a aflat duminica seara, inainte de accident.

„Sunt extrem de indurerata din cauza faptului ca ambii mei parinti spirituali s-au dus intre ingeri foarte devreme. O iubire ca a lor, mai rar. Imi pare atat de rau ca nu am apucat sa vorbim. Sa ma vedeti cat de mult am crescut si mai ales sa va convingeti ca vorbele voastre au fost adevarate “vei ajunge o cantareata de succes”, a transmis Maria, fina lui Cornel Gales, pe contul ei de Facebook.