Casa pentru care Vladimir Draghia si-a donat premiul de 100.000 de euro de la Exatlon a fost inaugurata! Iata cum arata

Vladimir Draghia si-a donat premiul de la Exatlon in 2018, in valoare de 100.000 de euro, dupa ce a castigat primul sezon al competitiei difuzate de Kanal D. „La sfarsitul experientei Exatlon, mi-am dat seama ca sunt atat de castigat incat nu ar fi cinstit sa pastrez vreun ban de acolo. Mi-am dat seama ca cel mai important lucru pe care il poti face cu banii este sa ii oferi, mai ales acolo unde este cea mai mare nevoie de ei”, a spus Draghia, care a dat banii pentru MagicHOME, un proiect gandit de Vlad Voiculescu si Melania Medeleanu.

“Acum un an si jumatate incepea campania de strangere de fonduri pentru constructia MagicHOME, adapostul pentru parintii copiilor bolnavi de cancer de langa cel mai mare spital oncologic din Romania – spitalul Fundeni. Un an si jumatate mai tarziu, MagicHOME este aproape gata si este de asteptat ca in urmatoarele luni sa isi deschida portile”, a relatat presa acum 6 luni.

Citeste si articolul   Raed Arafat a facut anuntul! Ce se va intampla pana la Paste in Romania

Vladimir Draghia si-a donat premiul de la Exatlon. Centrul MagicHOME va deveni complet operational in ianuarie 2020

Intre timp, proiectul a fost finalizat si inaugurat pe 27 noiembrie. MagicHOME va oferi familiilor copiilor diagnosticati cu cancer sau alte afectiuni grave locuri de dormit, toate facilitatile necesare unei case (bai, masini de spalat), bucatarie in care sa poata gati ca acasa, locuri de joaca in interior si in curte, dar si servicii de suport non-clinic, precum terapie prin arta si suport psihologic.

Citeste ai multe pe stirilekanald.ro