Mesajul postat de Cornel Gales cu doua zile inainte de a se stinge: ” Ai plecat dupa…

Cornel Gales, fostul sot al Ileanei Ciuculete s-a stins duminica, 1 decembrie, intr-un accident rutier provocat in Spania, tara in care acesta a locuit in ultimul an.

Un alt detaliu care a confirmat din timp vestea mortii lui Gales este activitatea sa in online. Acesta a accesat aplicatia de mesagerie mobila Whats Up ultima oara azi dimineata, la ora 02:32.

Fostul sot al interpretei de muzica populara a postat un mesaj pe retea de socializare Facebook. Acesta a distribuit piesa celor de la Talisman- Atat de singur. Postarea sa a fost umpluta de comentariilor persoanelor indurerate.„Uite ca te-a luat Ileana ta langa ea acum! Parca postarile astea au dat de inteles ca se va intampla ceva rau!” , „Ileana l-a iubit atat de mult ca l-a chemat la ea! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!” , „Dumnezeu sa-l ierte ! Acum nu o sa se mai simta singur , alaturi de iubirea vietii lui” sau „Cu aceasta postare ti s-a facut un semn atat de singur ,si ai plecat dupa iubirea vietii tale Ileana odihna vesnica.” sunt mesajele postate de internauti.

Citeste si articolul   ULTIMA ORA: 3 cazuri noi de coronavirus in Capitala, anuntate de Gabriela Firea pe Facebook

Cornel Gales se afla in masina cu inca doua persoane, iar acesta se afla la volan autoturismului. ”Nu avea centura, cineva a intrat in ei si el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care erau in masina, era in stare de soc si abia intelegeam ce spune”, a declarat aceasta.