Dezvaluri despre accidentul in care s-a stins Cornel Gales. Nu era singur in masina! Cine era cu el si unde mergeau de fapt

Dezvaluiri despre momentul accidentului lui Cornel Gales, potrivit wowbiz.ro.

Dezvaluiri incredibile: Cu cine era Cornel Gales in masina si unde se indreaptau: „Nu au mai ajuns, pentru ca au facut accident”

Silviu Lepadat, impresarul si prietenul lui Cornel Gales, a aflat indurerat tragica veste precum ca vaduvul Ilenei Ciuculete ar fi murit. El a facut primele declaratii si a dat detalii incredibile despre momentul accidentului.„Sunt socat si indurerat de aceasta veste si imi pare foarte rau de Cornel. Imediat ce am aflat vestea mi-am sunat prietenii din Valencia sa-i intreb daca este adevarat. Ei mi-au spus ca da. Cornel se afla in masina cu Sorin, prietenul lui din Valencia si meregau impreuna sa manance la un restaurant cu specific romanesc care le placea foarte mult si pe care il frecventau ori de cate ori se duceau acolo. Nu au mai ajuns, pentru ca au facut accident. Maine voi afla mai multe detalii de la politie.”, a declarat Silviu Lepadat, in exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Citeste si articolul   Alexandru Cumpănașu dezvăluie informația momentului: ”Gheorghe Dincă nu este criminalul!”

Stirea initiala

Cornel Gales ar fi murit in accident de masina in Spania. Primele informatii despre accidentul in care s-a stins din viata fostul sot al Ilenei Ciuculete.

Un zvon cutremurator circula despre vaduvul Ilenei Ciuculete Cornel Gales. Exista informatii ca ar fi murit intr-un accident de masina Cornel Gales, nimeni altul decat sotul Ilenei Ciuculete, artista de muzica populara decedata in mai 2017.

Nasa de cununie a lui Cornel Gales si a Ilenei Ciuculete a marturisit printr-un comentariu pe Facebook ca ar fi primit o veste cumplita. Vaduvul regretatei cantarete de muzica populara a murit intr-un accident de masina.