Dezvaluiri de ultima ora din trecutul lui Cornel Gales

Cornel Gales, fostul sot al artistei Ileana Ciuculete, nu a reusit sa mai pacaleasca moartea inca o data, dupa ce, in 2017, s-a aflat la un pas de a-si pierde viata, tot in urma unui accident rutier. La acea vreme, Gales a scapat ca prin minune, scrie fanatik.ro.  De data aceasta, accidentul i-a fost fatal.

Cornel Gales a fost la un pas sa isi piarda viata si in 2017, tot in urma unui accident de masina Cornel Gales, fostul sot al artistei Ileana Ciuculete, nu a reusit sa mai pacaleasca moartea inca o data, dupa ce, in 2017, s-a aflat la un pas de a-si pierde viata, tot in urma unui accident rutier. La acea vreme, Gales a scapat ca prin minune. De data aceasta, accidentul i-a fost fatal.Cornel Gales, fostul sot al artistei Ileana Ciuculete, careia ii spunea ”Zanica”, a murit duminica intr-un accident de masina produs in Spania. Nu a fost primul accident rutier in care a fost implicat barbatul. In 2017, Cornel Gales povestea cum a scapat cu viata dupa ce a intrat cu masina intr-un parapet. „Au fost mai multe momente dureroase. Nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva.

Citeste si articolul   Stop-cardio respirator afectiunea care l-a bagat in pamant pe MIHAI CONSTATINESCU. 5 din 10 romani au simptome, dar ajung prea tarziu la medic

La un moment dat, mergeam pe Soseaua de Centura si canta la radio o melodie cu niste versuri triste. M-am trezit cu masina intr-un parapet. Am inceput sa plang si nu stiu cum am ajuns acolo. Aveam si ceva viteza, nu stiu cum s-a intamplat”, a marturisit Cornel Gales.