Dezvaluiri de ultima ora din trecutul lui Cornel Gales

Cornel Gales, fostul sot al artistei Ileana Ciuculete, nu a reusit sa mai pacaleasca moartea inca o data, dupa ce, in 2017, s-a aflat la un pas de a-si pierde viata, tot in urma unui accident rutier. La acea vreme, Gales a scapat ca prin minune, scrie fanatik.ro.  De data aceasta, accidentul i-a fost fatal.

Cornel Gales a fost la un pas sa isi piarda viata si in 2017, tot in urma unui accident de masina Cornel Gales, fostul sot al artistei Ileana Ciuculete, nu a reusit sa mai pacaleasca moartea inca o data, dupa ce, in 2017, s-a aflat la un pas de a-si pierde viata, tot in urma unui accident rutier. La acea vreme, Gales a scapat ca prin minune. De data aceasta, accidentul i-a fost fatal.Cornel Gales, fostul sot al artistei Ileana Ciuculete, careia ii spunea ”Zanica”, a murit duminica intr-un accident de masina produs in Spania. Nu a fost primul accident rutier in care a fost implicat barbatul. In 2017, Cornel Gales povestea cum a scapat cu viata dupa ce a intrat cu masina intr-un parapet. „Au fost mai multe momente dureroase. Nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva.

Citeste si articolul   De ce unii pacienti sunt asimptomatici, in timp ce pentru altii noul coronavirus este fatal. Explicatiile simple ale unui medic roman

La un moment dat, mergeam pe Soseaua de Centura si canta la radio o melodie cu niste versuri triste. M-am trezit cu masina intr-un parapet. Am inceput sa plang si nu stiu cum am ajuns acolo. Aveam si ceva viteza, nu stiu cum s-a intamplat”, a marturisit Cornel Gales.