Cum arata fiica lui Catalin Crisan, la doar 19 ani. Daria este o frumusete rara

Daria a devenit o adevarata domnisoara, care intoarce privirile oricui oriunde s-ar duce.

Cat de mult a crescut fiica lui Catalin Crisan. Daria este fiica rezultata in urma primei casnicii pe care artistul a avut-o cu Lucia Bubulac. Adolescenta are 18 ani si mosteneste talentul tatalui sau.

Insa inafara de muzica, Daria are o pasiune si pentru modelling. La cat de frumoasa si expresiva este, nici nu se putea altfel, este o bijuterie de fata, avand o naturalete care cucereste pe oricine.

Cat de mult a crescut fiica lui Catalin Crisan

fiica-lui-Catalin-CrisanDaria Crisan este extrem de ocupata, fiind fotomodel, actrita si cantareata in timpul liber, punand pasiune in tot ceea ce face.

Prin frumusetea si simplitatea ei a cucerit modellingul si teatrul romanesc.In urma cu doi ani a fost protagonista piesei de teatru „Profesorul de franceza”, cel care a regizat piesa fiind chiar tatal ei, iar rolul i s-a potrivit ca o manusa. Acum ceva timp a reusit sa castige premiul cel mare al concursului de radio „Virgin Talent Hunt”.

Citeste si articolul   ULTIMA ORA: Alain Delon paralizat, după atacul cerebral? Dezvaluirile presei franceze

Dariei ii place sa aiba grija de aspectul sau, asa ca nu rateaza ocazia de a merge in saloanele de infrumusetare si de a incerca constant cele mai noi tendinte in machiaj.

Cătălin Crișan și fosta sa soție Lucia Bubulac au divorțat cu mai bine de 8 ani în urmă, iar acest lucru a marcat-o profund pe fica artistului. Ea a făcut declarații despre acest subiect sensibil și susține că totul a fost spre bine, pentru că acest eveniment neplăcut nu a făcut decât să o întârească. Deși are doar 19 ani, Daria este extrem de matură și asta se poate observa chiar din declarațile oferite.

„Au fost numai lucruri din care am învăţat, mă bucur că s-a întâmplat aşa. Sunt mai pregătită pentru viaţă! Trebuie să învăţ din greşelile părinţilor mei. Las totul în mâinile lui Dumnezeu”, a declarat fiica lui Cătălin Crişan.