ULTIMA ORĂ! Anunț făcut după anunțarea rezultatelor: “Dăncilă va…

Traian Băsescu spune că diferenţa de scor electoral dintre cei doi candidaţi la alegerile parlamentare era previzibilă, el arătându-se convins că Viorica Dăncilă va părăsi conducerea PSD fără a aştepta să fie schimbată.

„Era evidentă diferenţa. E o întâmplare nefericită în care doi competitori nu sunt apropiaţi din punct de vedere al capacităţii partidelor de a-i susţine”, a afirmat Traian Băsescu.

Acesta s-a arătat „convins că doamna Dăncilă va pleca de bună voie”.

„Doamna Dăncilă va pleca de bună voie destul de repede, marea problemă e cine vine, că PSD-ul e într-o secetă de lideri, cum de altfel sunt cam toate partidele”, a precizat fostul preşedinte, potrivit News.ro.

Băsescu a precizat că, în opinia sa, Iohannis „este singurul care poate spune «Orban, pleci!», Parlamentul nu-l mai poate schimba prin moţiune de cenzură”.

Conform rezultatelor trimise deja de către unele secții de votare din România la BEC, la ora 21:40, după înregistrarea a 3,48 milioane de voturi, Klaus Iohannis a obținut un procentaj de 61,4%, respectiv 2,1 milioane de voturi.

Citeste si articolul :   Imaginea care a devenit virală! O mamă și-a pus bebelușul pe jos, în aeroport, apoi a butonat telefonul. E îngrozitor ce a urmat