Horoscop, marti, 19 noiembrie 2019. Marte in Scorpion aduce vesti bune pana pe 3 ianuarie 2020

Horoscopul zilnic din 19 noiembrie 2019 aduce vești noi despre fiecare zodie. Iată cum vor fi influențate zodiile de tranzitul lui Marte în zodia Scorpionului până pe 3 ianuarie 2020.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 noiembrie 2019 Berbec

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului. Acest semn va intensifica interesul pentru un bun material sau un avantaj, dar le va da și o mai puțin indicată disponibilitate spre a accepta ori chiar de a pune în practică strategii care nu au legătură cu legea sau cu morala. Patronajul astral este până pe 3 ianuarie 2020, cât va dura acest tranzit, cu răsturnări de situație rezultate din păcăliri și înșelătorii.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 noiembrie 2019 Taur

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului, semn în care va rămâne în tranzit până pe 3 ianuarie 2020. Acest tranzit va introduce argumente vicioase (incorecte, imorale, tendențioase, provocatoare) în planul relațiilor parteneriale. Dialogurile, negocierile, consultările, tentativele de împăcare vor fi îngreunate de presiunile care se vor exercita asupra nativilor mai direct, mai agresiv sau mai subtil și mai greu de sesizat. Atenție că primele tulburări sunt provocate de dezvăluirile sau de descoperirile care vizează un partener de viață, de afaceri sau chiar un dușman.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 noiembrie 2019 Gemeni

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului, semn în care va rămâne în tranzit până pe 3 ianuarie 2020. Urmează factori de stres la locul de muncă privind relațiile interumane, care vor fi marcate de animozități, șicane, rivalitate, invidie, ipostaze. Toate acestea vor fi resimțite mai intens ori se vor asocia cu un pericol și din cauza influenței planetei Mercur, mai puternice din 21 noiembrie, când va reveni la mersul direct.

Citeste si articolul   Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru următorii 3 ani. Trei zodii dau lovitura, sunt castigatorii VIITORULUI

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 noiembrie 2019 Rac

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului. Prezența lui în sectorul relațiilor sentimentale va intensifica dorințele și reacțiile multor nativi. Marte va introduce accente și “acute” la nivelul percepțiilor și al emoțiilor, transformând unele trăiri în adevărate frământări interioare.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 noiembrie 2019 Leu

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului. Plasat în sectorul casei, al familiei și al legăturilor cu trecutul, acest tranzit nu va fi la fel de activ ca în alte sectoare ale cerului lor astral, dar va fi destul de puternic ori de câte ori va răscoli și va scoate la suprafață amintiri neplăcute, resentimente, neîncredere, bănuială, obligându-i pe nativi să aibă reacții dure, aparent disproporționate față de situația care le stârnește, dar motivate din perspectiva experiențelor anterioare.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 noiembrie 2019 Fecioară

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și va introduce provocări legate de sectorul comunicare, învățare, relații cu persoanele întâlnite ocazional. Tranzitul este bogat și el se poate revela oricând, de-acum până pe 3 ianuarie 2020. Nativii se pot înșela într-o privință, dar, la rândul lor, pot cădea victima unor dezinformări, provocări sau atacuri nedemne.

Citeste si articolul   Horoscop de Craciun cu Neti Sandu. Trei zodii au noroc urias

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 noiembrie 2019 Balanță

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și va tranzita, până pe 3 ianuarie 2020, casa banilor câștigați din muncă proprie. Nu se va pune problema unei pagube, ci doar a unei frustrări sau a unei revolte, mai ales dacă nativii vor constata că, la o pregătire și la o responsabilitate egală, alții sunt favorizați.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 noiembrie 2019 Scorpion

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului, ceea ce pentru acești nativi, în mod special, reprezintă un mare avantaj: ei vor câștiga astfel un important aliat din astral, care le va da energie, tenacitate, capacitatea de a rezista la stres, de a rămâne fermi pe poziție, fără să-și piardă cumpătul sau luciditatea.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 noiembrie 2019 Săgetător

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și va începe să tranziteze, până pe 3 ianuarie 2020, sectorul bolilor lungi și cronice, al psihismului, al subconștientului, dar și al sectoarelor marcate de umbră și penumbră, de taină, de mister din existența lor. În plus, acest tranzit își va pune amprenta pe axa sănătății, influențând fiziologia sistemului endocrin.

Citeste si articolul   Horoscopul îngerilor. Iată ce înger te păzește în funcție de zodie

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 noiembrie 2019 Capricorn

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și se va plasa în tranzit, până pe 3 ianuarie 2020, în sectorul relațiilor de prietenie. De mai mult timp încoace, din cauza multor tranzite șubrede, acest sector probabil că nu le-a dat satisfacții. Prima problemă care se pune este devoalarea unor intenții, manevre sau acțiuni care s-au petrecut pe fondul acelor tranzite și de care nu au avut cunoștință.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 noiembrie 2019 Vărsător

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și va tranzita, până pe 3 ianuarie 2020, importantul sector al carierei, aducând un mesaj astral dificil și riscant dacă nu este gestionat cum se cuvine. Marte va intensifica ostilitățile, invidia, rivalitatea și îi va împinge pe Vărsători la cele mai surprinzătoare inițiative din dorința de a se apăra sau de a respinge ipostazele neplăcute în care se vor afla.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 noiembrie 2019 Pești

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și va tranzita sectorului aspirațiilor înalte, al studiilor de specialitate, al progresului prin cunoaștere până pe 3 ianuarie 2020. Va urma o perioadă interesantă, subtilă, profitabilă pentru acumularea de informații, de experiență, dar și pentru o descoperire de sine.