ULTIMĂ ORĂ! Cătălin Botezatu, din nou la spital! Ce se întâmplă acum

După cele patru intervenții chirurgicale, Cătălin Botezatu ajunge din nou in spital.

În vara acestui an, o veste a zdruncinat lumea mondenă din România! După o stupida apendicită, Cătălin Botezatu a aflat că are cancer la colon!!! Creatorul român a si plecat în străinătate, în Turcia, la o clinică privată pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale majore de extirpare a tumorei.

Din păcate, Cătălin Botezatu nu a scăpat doar cu o operație, întrucât problemele sale erau destul de grave.

Designerul a mai făcut alte trei, la intervale scurte de timp, toate pe burtă! ”Prima intervenție a durat nu mai puțin de cinci 5 ore și jumătate, iar celelalte au fost și ele destul de dure pentru organism.

Din fericire, tumora a fost îndepărtată”, avea să dezvăluie specialiștii de la spital, care apoi au făcut minuni pentru ca Bote să se recupereze rapid și bine.

Designerul a ajuns din nou pe mâna medicilor pentru are în continuare dureri foarte mari, dar și pentru a-și scoate capsele și bandajele.

Citeste si articolul   Albert Iovan, fiul lui Adrian și al Romaniței Iovan a crescut și s-a transformat într-un tânăr superb. Seamănă leit cu tatăl lui. Cum arată acum Albert

Totul a decurs conform planului, astfel că, după aproape două săptămâni de spitalizare, Cătălin Botezatu avea să vorbeasca despre ce i se întâmpla, cu destul optimism.

”Sunt OK, dar mă sperie durerile. Abia m-am întors din Turcia. Am fost să îmi scoată capsele și bandajele și am fost supus și unor analize de sânge care au ieșit bine. Doctorii mi-au spus că totul decurge bine. Având în vedere că au fost mai multe operații destul de complicate, recuperarea necesită mai mult timp și e mult mai drastică. Trebuie să se sudeze mușchii. Sunt un războinic și un învingător și cu siguranță o să trec cu bine peste această perioadă”, a spus creatorul de modă.

Cătălin Botezatu va ajunge din nou la spital! ”Trebuie să am grijă”

Totuși, pentru că situația lui Cătălin Botezatu a fost una critică, întrucât tumora era foarte rară, recuperarea este una la fel de dificilă. Astfel că, dincolo de ”vizitele” permanente pe care este musai să le facă la medicii turci, ei bine, vedeta fashionului va trebui să aibă mare grijă la felul în care își gestionează emoțiile. Mai mult, în urmă cu puțin timp, vedeta a spus că va trebui să se ducă iar la Istanbul.

Citeste si articolul   Ilie Nastase si Ioana Simion s-au cununat. Primele fotografii de la fericitul eveniment

Reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră de ce designerul Cătălin Botezatu ajunge din nou la spital!

”Trebuie să mă duc la clinică pentru o nouă rundă de investigații și tratamente la colon. Sper ca totul să fie OK, întrucât chiar simt că am depășit momentele grele”, a declarat vedeta KanalD.