Bucurie mare în familia lui Gigi Becali. Teodora Becali i-a făcut cel mai frumos cadou tatălului ei. Asa ceva nu a mai primit

Bucurie mare în familia lui Gigi Becali. Fiica cea mare a latifundiarului din Pipera este însărcinată cu primul copil. Teodora Becali va aduce pe lume un bebeluș mult dorit. Vestea a fost motiv de sărbătoare pentru cei dragi.

În urmă cu o lună, Teodora și Mihai își uneau destinele pentru totdeauna în fața lui Dumenzeu. Imediat după nuntă, fiica și ginerele lui Gigi Becali au plecat în luna de miere, unde au petrecut clipe de neuitat. După ce s-a căsătorit, Teodora Becali i-a făcut cel mai frumos cadou tatălului ei: un nepoțel.

Teodora Becali s-a căsătorit cu Mihai Mincu

Teodora Becali este însărcinată în primul trimestru, iar în vara anului următor fiica lui Gigi Becali va aduce pe lume primul copil, potrivit ciao.ro. Lucrurile s-au desfășurat rapid în familia latifundiarului din Pipera, iar vestea că va deveni bunic a fost motiv de sărbătoare pentru Gigi Becali.

Mihai și Teodora au preferat să se bucure în liniște de aceste momente unice din viața lor, iar când vine vorba despre viața lor personală sunt foarte discreți.

Citeste si articolul   La 72 de ani, Petre Roman tatic din nou? Silvia Chifiruc: “Mai vreau inca un copil…”

Citeste continuarea AICI