Horoscop Neti Sandu, 13 noiembrie 2019. Ziua care schimba mersul

Horoscop 13 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 BERBEC

O să recuperaţi nişte bani pe care-i aşteptaţi de prin vara şi o să fie un confort financiar. O s-aveţi rezultate favorabile la activităţile de tip intelectual, se poate să plecaţi şi în deplasare dacă şefii vă cer acest lucru şi o să ciupiţi şi o zi jumătate, cam aşa de respiro.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 TAUR

Cineva dintr-o relaţie care n-a mers vă cauta şi dacă nici voi nu v-aţi găsit pe cineva compatibil, vedeţi cam ce simţiţi. Se poate să staţi la discuţii cu nişte oameni care vă propun o afacere şi pentru care vă simţiţi în stare, c-aveţi potenţial şi nevoie de bani – se pare.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 GEMENI

Relaţia de cuplu are de câştigat stabilitate şi poate-o să vă căsătoriţi anul ăsta sau celălalt. Apar proiecte noi la serviciu şi o să luaţi în serios orice aţi avea de făcut, pentru că vreţi să câştigaţi bani şi prestigiu.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 RAC

E cineva care-şi doreşte să fiţi împreună, s-aveţi copii şi o să fie pe sufletul vostru că şi voi vă doriţi acelaşi lucru. O să petreceţi o parte din timpul liber cu activităţi care vă fac plăcere şi o să puteţi şi lucra ceva normal, şi să vindeţi produsele respective.

Citeste si articolul   EXCLUSIV: Horoscop Rusalii 2020. Patru zodii trec prin incercari grele, dar tot raul e spre bine

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 LEU

Poate-o să investiţi nişte bani pentru educaţia copiilor, să le plătiţi nişte cursuri speciale, să practice vreun sport, să-nveţe să cânte la un instrument. Încă mai aveţi câte ceva de făcut pe-acasă şi să vă ocupaţi şi de sănătatea alor voştri, şi dea voastră bineînţeles şi o să trebuiască s-aveţi şi o rezervă de bani ca să vă descurcaţi.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ

O să organizaţi o ieşire la sfârşit de săptămână, poate mai mult pentru copii, o fi ceva pe care vi l-aţi propus mai demult. O să puteţi semna acte, să reactualizaţi cârduri, legitimaţii ca să aveţi liberă trecere peste tot şi să scăpaţi şi de nişte restante ca să încheiaţi anul cu bine, fără datorii.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 BALANŢA

Se poate să va-nscrieți la nişte cursuri ca să câştigaţi mai mulţi bani la salariu şi să puteţi susţine toate cheltuielile familiei. Aţi putea lucra pe mai multe fronturi, s-aveţi şi nişte colaborări care să v-aducă bani în plus la bugetul familiei şi să strângeţi o rezervă pentru sărbători.

Citeste si articolul   Horoscop zilnic pentru marti, 11 iunie 2019. Vine ziua marilor schimbari - Astrele trag sforile

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 SCORPION

Se observă o definitivare, semnaţi nişte acte care-aşteaptă de mult să intre în linie dreaptă şi o s-aveţi un statut clar. Vă daţi întâlnire cu cineva care vine cu oferte de muncă şi ceva o să vi se potrivească şi se poate să ziceţi da, c-aveţi nevoie de o nouă provocare profesională.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

Poate vă schimbaţi look-ul, investiţi nişte bani în vestimentaţie, vă duceţi la tuns, la cosmetică, la tot ce ştiţi că v-ar face mai fresh. E animaţie la voi, sunt lucruri noi care-or să vă acapareze, vă stârnesc interesul şi o să se schimbe ceva în bine, o s-aveţi o viaţă mai frumoasă.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN

Vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni şi o să lucraţi la ceva care să v-aducă bani şi un plus de apreciere din partea breslei. Poate scoateţi din banii puşi într-un depozit să vă luaţi altă maşină sau să o duceţi la reparat, la service pe cea de-acasă, asta ca să nu va lase-n drum.

Citeste si articolul   Horoscop 6-12 iulie. Tranzite astrale rare, se invarte roata, se schimba soarta. Trei zodii isi schimba destinul

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

Se poate să vă luaţi bilete de cazare într-o staţiune de agrement şi să-i spuneţi în ultima clipă, vineri, când plecaţi, fiinţei iubite. Se poate să apară oportunitatea de a vă lua o casă, şi să vă mutaţi împreună cu fiinţa iubită, să aveţi o familie, să lăsaţi deoparte stilul vostru independent.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2019 PEŞTI

Vă faceţi voi remarcaţi prin ceva anume care să atragă un public şi să vă facă să plusaţi cu ce mai aveţi voi acolo, în arsenal – ca talente. E posibil să vă treziţi cu o primă, o mărire de salariu şi să vă crească rapid stima de sine, mai ales că nu mai credeaţi că se poate-ntampla ceva care să vă ia prin surprindere.