Sora lui Nicușor Iordan, spune ce se intampla in scandalul cu Anamaria Rosa! “A fost cu consimțământ. A fost dorința lui Aurelian Preda!”

Sora lui Nicușor Iordan susține că acesta a avut o relație liber-consimțită cu fiica lui Aurelian Preda. Mai mult, totul a avut loc la dorința tatălui Anamariei.

Ipoteză lansată de Mariana, sora lui Nicușor Iordan. Femeia susține că însuși Aurelian Preda i-a lăsat cu limbă de moarte lui Iordan să devină ”bărbatul fiicei lui”. În plus, Anamaria Rosa și-ar fi dat consmițământul pentru relația cu Iordan, deși în paralel se iubea cu un tânăr de vârsta ei.

”Nicușor a spus doar: ”Nu am abuzat, nu am violat. Am făcut-o cu consimțământul ei, normal”. Între ei s-a întâmplat de mai multe ori. De foarte multe ori. Cu acordul și consimțământul ei. Ea era majoră! Există dovezi pe camerele de supraveghere de la garsoniera unde locuia sora mea. Acum vine la televizor și spune: vai, cât am fost de abuzată!

A fost o relație liber-consimțită. Din cauza acestor lucruri care se întâmplă acum, Nicușor este în terapie…

Citeste si articolul   A aparut ultima filmare cu Edith Gonzalez in viata. Artista sustinea ca este bine

Dacă relația lor se consuma în timp ce ea avea o relație cu un alt băiat? Bineînțeles! Și Nicușor era cu o fată.

Niciodată, fratele meu nu a spus că n-ar fi avut vreo relație intimă. Dar nu a violat, nu a hărțuit… Domnișoara Ana a vrut 100.000 euro, în vară. Domnișoara Ana s-a complăcut în această situație.Să vă mai spun un lucru: tatăl Anei, acum ceva vreme, ne spunea – și mi-a spus mie personal – că și-ar dori ca după moartea lui, Nicușor și Ana să fie împreună. Domnișoara a locuit în acea casă 15-17 ani dar nu știe nimic, n-a auzit nimic, nu a văzut nimic”, a declarat sora lui Nicușor Iordan la un show de televiziune.

Nașa Anamariei: ”Aurelian lua antidepresive”

Meri Stipo, nașa Anamariei, a confirmat că l-a auzit pe Aurelian Preda spunând că vrea ca Anamaria să aibă o relație cu Nicușor Iordan, însă crede că acesta se afla sub influența medicamentelor.

Citeste si articolul   Maia Morgenstern si Claudiu Istodor s-au rasfatat. Dupa 21 de ani de la divort, iubire ca-n tinerete

”Mi-a spus o dată sau de două ori, dar cred că era din cauza anti-depresivelor pe care le lua. Nu cred că ar fi spus așa ceva dacă nu lua medicamente”, a declarat Meri Stipo, nașa din Italia a Anamariei.

Prezentă în studio, Anamaria Rosa Preda a negat acuzațiile surorii lui Nicușor Iordan. Ea a spus că nu și-a dat niciodată consimțământul pentru o relație sexuală cu Iordan, însă aceasta ar fi avut totuși loc pe vremea când era încă minoră. Tânăra spune că are dovezi în acest sens și că acestea sunt la dosarul de la Procuratură.